AT&T out of service, reset fixed it? iOS or AT&T?

Discussion in 'iOS 9' started by KoolAid-Drink, Oct 26, 2015.

  1. KoolAid-Drink macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2013
    Location:
    California
    #1
    Weird situation happened to me. My iPhone 6s, running 9.1, suddenly stopped being in service. AT&T on the upper left changed to "No Service", and toggling Airplane Mode just caused it to say "searching." I had to force a restart (home button + power button) to make it work again. Very odd. My roommate, also on AT&T, didn't have any issues. :eek:

    AT&T bug or iOS bug?
     
  2. gixxerfool macrumors 6502a

    gixxerfool

    Joined:
    Jun 7, 2008
    #2
    Tough call. I would be inclined to say it's an iphone issue before a service issue. I recall this happening to me on my 4S with AT&T when the 4S first launched. After a couple of replacement sims I went to apple and they replaced the phone and it started all over again. Turned out to be a software issue and was resolved soon enough.
     
  3. mazdamiata210 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 28, 2014
    #3
    It's a 9.1 issue. My 6S+ did it to me twice and I restored back to 9.0.2
     
  4. KoolAid-Drink thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 18, 2013
    Location:
    California
    #4
    Annoying. I'm surprised this isn't being reported more. Do you think many others are also experiencing this issue?
     
  5. gixxerfool macrumors 6502a

    gixxerfool

    Joined:
    Jun 7, 2008
    #5
    With the way small, in scale not legitimacy, problems blow up around here, I would have to say it's not very common.
     
  6. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #6
    We'd likely hear more about it if many others were experiencing the same thing.

    That said, there was a day when my phone showed no signal for some time while I actually had a signal and was able to use the phone just fine. Rebooting the phone got it to display the signal correctly once again.
     

Share This Page