AT&T users. I had to call to activate cellular

Discussion in 'iPhone' started by HowardSmith, Sep 21, 2012.

  1. HowardSmith macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 13, 2012
    #1
    All went good except it required that I called AT&T to activate my phone service.
     
  2. ndpitch macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #2
    How long did you wait before you called? Mine said it would activate over wifi but now it's just sitting there.
     
  3. joshellis625 macrumors 6502

    joshellis625

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Location:
    Baltimore
    #3
    I had to call too but when I did it activated immediately.
     
  4. iSaxon macrumors 6502a

    iSaxon

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #4
    Mine activated as soon as I turned it on and went thru the steps...
     
  5. TroyBoy30 macrumors 68000

    TroyBoy30

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Atlanta GA
    #5
    +1
     
  6. macribas macrumors member

    macribas

    Joined:
    May 22, 2008
    Location:
    Austin, TX
    #6
    No SIM?

    Mine is saying it does not have a SIM... Anyone else had that issue?
     
  7. mxrider225 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2012
    #7
    It took me over an hour to get mine activated when I bought it from ATT, I had to call up ATT and they said my phone said restricted for somereason.
     
  8. jammybastard macrumors regular

    jammybastard

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    In Trasnic
    #8
    Did you have to pay the "activation" fee in the process?
    Just curious because I was promised by ATT CS that the fee would be waived because I was out of contract and threatened to go to Verizon.
     

Share This Page