ATI Radeon HD3870 as BTO for Mac Pro Before or After 10.5.3

Discussion in 'Mac Pro' started by Amethyst, Apr 15, 2008.

  1. Amethyst macrumors 6502

    Joined:
    Aug 8, 2006
    #1
    I pretty sure ATI Radeon HD3870 wii be GPU BTO option for mac pro
    (for all 1,1 2,1 and 3,1 mac pro)

    but i have only question

    "this thing will happen before or after 10.5.3 out ?"
     
  2. cal6n macrumors 68000

    cal6n

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Location:
    Gloucester, UK
    #3
    Well, it can't be a "BTO" option for the 1,1 & 2,1 Mac Pros as Apple don't "B" them anymore...
     
  3. Rankrotten macrumors 6502

    Rankrotten

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Location:
    UK
    #4
    And if it does will the 3870x2 I have in my 1,1 be recognised :cool:
     
  4. yeroen macrumors 6502a

    yeroen

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Location:
    Cambridge, MA
    #5
    Does anyone have any good links comparing the X1900 to the 3870? Google isn't turning up anything meaningful.
     
  5. Tibbar macrumors member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    #6
  6. Pressure macrumors 68040

    Pressure

    Joined:
    May 30, 2006
    Location:
    Denmark
    #7
    Generally speaking, the problem seems to be that the Radeon X1900 is soo old that it were more or less extinct when they announced the Radeon HD 3800 series and only really present in the old Mac Pro.

    The Radeon X1900 were dated when the Mac Pro were originally released :p
     

Share This Page