iPhone BatteryLife icon disappearing after Pangu Jailbreak. Any suggestions?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by icebergx, Jul 6, 2014.

  1. icebergx macrumors regular

    Joined:
    May 27, 2012
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    #1
    Hi all,
    Just JB'd my iPhone5 on 7.1.2 and installed the BatterLife tweak (amongst others.) Unfortunately the app icon for this tweak has disappeared and I can't get it back, even if I reinstall it. I can see that the tweak is installed in cydia, I just can't access it.

    If anyone could help with this, that would be great!
     
  2. goobot macrumors 603

    goobot

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Location:
    long island NY
  3. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #3
    Reinstall the app and respring/reboot

    Or try reinstalling cydiasubstrate and respring/reboot
     
  4. icebergx thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 27, 2012
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    #4
    yep. no joy there.


    Great! that worked! hopefully this won't happen again!
     
  5. icebergx thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 27, 2012
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    #5
    Damn, I spoke too soon!
    Now, all my tweak icons are gone! BatteryLife, Movie Box, Flex2, etc. Cydia is still there, but no tweaks! Reinstalling Cydia Substrate cured the problem, but only temporarily. Is there anything else I can do?
     
  6. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #6
    This happened with an earlier version of 7.x when it first got jailbroke. I believe the issue was activator as it was not fully updated yet.

    Any chance you have the latest beta version of activator installed? This happened to me once a couple days ago. I reinstalled activator and the issue went away.
     
  7. icebergx thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 27, 2012
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    #7
    No, I don't have activator installed. I wanted to only install a few "light" tweaks at a time, so that I could identify any bugs, and keep my installation as stable as possible. Right now, I have the following installed:
    - BatteryLife
    - BitSMS
    - CCTogles
    - CleverPin
    - Cloaky
    - Flex2
    - MovieBox
    - StatusHUD

    Thanks.
     
  8. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #8
    Strange. The only other tweak that I had installed on your list when I experienced this same bug was BiteSMS. But I am not sure if that was the cause.

    Hmmm I have no clue lol. I only experienced it once and once I reinstalled activator I never had it again. Good luck. Sorry I am not more helpful.

    Edit: actually I also had Flex 2 installed. Maybe that's the culprit?? What's strange though is that it only happened once for me.
     

Share This Page