BigBoss repo won't show up in Cydia (BUT is in the list.d folder)

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by iMattcotv, Feb 6, 2011.

  1. iMattcotv macrumors 6502

    iMattcotv

    Joined:
    Jun 22, 2010
    #1
    I'm trying to download Sbsettings but bigboss isn't showing up -.-

    I checked the list.d folder and there is bigboss and it does have the deb file URL.

    I jailbroke my iPhone on 4.2.1 last night and bigboss was there, just jb my iPod on 4.2.1 and it isn't.
     
  2. Steven Jobson macrumors regular

    Joined:
    Jan 13, 2011
    #2
    Does it have this in it?

    "# do not edit this file to add your own custom sources
    # this file is subject to be upgraded as part of a package
    # either add your own .list file to /etc/apt/sources.list.d
    # or add your entry to the global /etc/apt/sources.list file

    deb http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/ stable main"

    Are the user permissions read and write, group and world should be read. Ownership for owner should be root.
     
  3. jdrsqrd macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2011
    #3
    I'm having a similar problem. My Bigboss repo doesn't show (though it says installed) and ontop of that my modmyi Repo shows but reports a cache error and so does the bigboss repo EVEN THOUGH the bb repo doesn't show it's installed.

    I checked my modmyi repo list.d file and it looks similar to what you posted @steven. How would I change user permissions?
     
  4. barachus macrumors regular

    Joined:
    Jul 9, 2010
    #4
    i think its being hammered by all the jb'ers, i had the same issue, just keep on refreshing intermittebtly it will finally download its packages
     
  5. jdrsqrd macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2011
    #5
    Oh and I'm on 4.2.1 via GP and I installed cydia via Redsn0w
     
  6. jdrsqrd macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2011
    #6
    Would that cause BigBoss repo not to show at all though?
     
  7. jdrsqrd macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2011
    #7
    @barachus was right. It's just being slammed by everyone jbing. Just had a refresh and all packages downloaded, no errors from anything. Thanks
    -jdrsqrd.
     
  8. kuhroo25 macrumors member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #8
    This happened to me on my iPad. I just ran redsn0w again to re-install cydia and it was there when I opened it.
     
  9. Tom8 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 28, 2010
    #9
    This happened to me, i think it's just an error with Cydia's server, as it seemed to fix itself.

    I did restart the device and download another source set, but i don't think either of those fixed the issue.
     

Share This Page