Call from within a text message?

Discussion in 'iPhone' started by BGTHEMOGUL, Nov 8, 2011.

  1. BGTHEMOGUL macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2010
    #1
    Is there a way to call an individual that you're in a text conversation with from within the text message? Like a quick way to just call them?
     
  2. r2shyyou macrumors 68000

    r2shyyou

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Location:
    Paris, France
    #2
    Yes, if you scroll all the way to the top of the text conversation, you should see buttons for "Call" and "Contact Info" (and possibly others, such as Facetime, depending on your phone model).
     
  3. jdlorinser macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    #3
    Press the clock up at the top of the screen and....ZOOM!
     
  4. BGTHEMOGUL thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2010
    #4
    Ahhhhh thanks must have overlooked that.

    On that note I know you can press the clock to quickly scroll to the top. Is there a way to quickly scroll back to the bottom of a conversation?
     
  5. r2shyyou macrumors 68000

    r2shyyou

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Location:
    Paris, France
    #5
    I don't know of a quick way other than exiting the conversation and going back in.
     
  6. BGTHEMOGUL thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2010
    #6
    Yeah that's the only way I know of I thought there may have been a quick scroll down somehow like there is to scroll to the top.
     
  7. Hermes Monster macrumors 6502a

    Hermes Monster

    Joined:
    May 4, 2010
    Location:
    UK
    #7
    If you type a message and send it, it will return to the bottom. Not ideal if you want to read the latest message though...
     
  8. i hate phones macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Location:
    Philly Suburbs, PA
    #8
    i'm not on ios5 so not sure if this changed, but if i just tap on the box where you type a new message it goes to the bottom of the convo...
     
  9. BGTHEMOGUL thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 12, 2010
    #9
    Must have changed it...doesn't work.
     

Share This Page