Can't make reservation for haircut bc of lack of RAM?

Discussion in 'iPhone' started by ihatephish, Nov 16, 2014.

  1. ihatephish macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #1
    Tried to check in on greatclips.com using my iPhone 6 plus on 8.1, but couldn't bc the tab had to keep reloading itself. It was unreal. Can anybody else do this?

    PS: please post the comments regarding greatclips somewhere else. I'm a dude and don't care about haircuts.
     
  2. McDaddio macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 6, 2014
    #2
    Do some research.
    People claimed the phone would pull out people's hair
    http://www.usatoday.com/story/tech/personal/2014/10/07/iphone-6-hairgate-hair-pulled/16849665/

    So it is possible this has NOTHING to do with the tab reloading, but rather a conscious design decision.
     
  3. ihatephish thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #3
  4. techiebug macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 20, 2013
  5. Knowimagination macrumors 68000

    Knowimagination

    Joined:
    Apr 6, 2010
    #5
    No issues here, did it pretty much instantly.
     
  6. Shark5150 macrumors 6502a

    Shark5150

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Location:
    Philly
    #6
    Just did it on my plus. No issues. Try using their app instead I guess. That works for me too.
     
  7. ihatephish thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #7
    Ok, weird. The first time it didn't take me to their mobile site, which works. Desk top site still doesn't.
     
  8. Allthings-I macrumors 6502

    Joined:
    Jul 25, 2014
    #8
    Your ridiculous, just download their app, I use it every month to check-in before getting there so I am taken care of as soon as I arrive.

    Never have any issues.
     
  9. JayLenochiniMac macrumors G5

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Location:
    New Sanfrakota
    #9
    Just as long as you don't get the salad bowl haircut that VP Kevin Lynch has.
     
  10. ihatephish thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #10

    First of all, it's "you're".

    Secondly, I don't want an app that I use once a month cluttering a folder or my screen.
     
  11. NT1440 macrumors G4

    NT1440

    Joined:
    May 18, 2008
    Location:
    Hartford, CT
    #11
    Sounds like you're trying to blame the phone for what is clearly a poorly designed website. The fact that the mobile site works and desktop doesn't should be a clue.
     
  12. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #12
    Sounds like you're trying to blame the phone for a bad haircut place:D
     
  13. Appl3FTW macrumors 603

    Appl3FTW

    Joined:
    Nov 15, 2012
  14. stroked Suspended

    stroked

    Joined:
    May 3, 2010
  15. HenryDJP macrumors 603

    Joined:
    Nov 25, 2012
    Location:
    United States
    #15
    Agreed because I can't get that website to open on my Mac or iPhone 6 Plus. Thought for a minute there was something wrong with my ISP until I checked other websites that work perfectly.
     
  16. ihatephish thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2011
    #16
    Wasn't trying to place blame at all, tbh. I was actually laughing at how pathetic the situation was.

    ----------

    What? It works fine on iPad 3 and iPhone 5s (though they're on 7.x).
     
  17. NT1440 macrumors G4

    NT1440

    Joined:
    May 18, 2008
    Location:
    Hartford, CT
    #17
    Sorry, you shouldn't have taken my post as antagonist towards you, though I can see how the wording could be taken that way.
     
  18. hers macrumors newbie

    Joined:
    Sep 29, 2014
  19. vgamedude macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 10, 2013
    #19

    Seriously? Blaming the website? Bad website design or not don't you think that if it works on PCs, laptops, netbooks etc. That it should at least work on a device like an iphone?
     
  20. NT1440 macrumors G4

    NT1440

    Joined:
    May 18, 2008
    Location:
    Hartford, CT
    #20
    We've had multiple posters here say that the desktop versions n doesn't work consistently on macs, pcs, phones,etc.....

    Yes, I'd blame poor coding at that point.
     
  21. HenryDJP macrumors 603

    Joined:
    Nov 25, 2012
    Location:
    United States
    #21
    Well it's working on my iMac now. It was the only website that refused to render when I first tried it on both my iMac and iPhone 6 Plus upon you starting your thread. Seems like a badly coded website. I checked my iPhone 6 Plus and Great Clips works just fine. No reloading.
     
  22. Allthings-I macrumors 6502

    Joined:
    Jul 25, 2014
    #22
    Thanks for the correction...

    secondly you can just put it in a folder on 2nd or 3rd homepage and when ever you need it just use the spotlight search.

    Yes they can make to work better with the iPhone, being a haircut place its clear they aren't investing that much money into something they have a dedicated and simple app for already.
     
  23. nickchallis92 macrumors 6502a

    nickchallis92

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Location:
    London
    #23
    I think when you purchase a phone for £750+, it should be able to open all websites...
     
  24. themyst macrumors 6502

    Joined:
    Jul 7, 2010
    #24
    just tried loading that site in desktop mode on my 6+, no problems. all that javascript made it a hair slow, but overall works great.
     
  25. Allthings-I macrumors 6502

    Joined:
    Jul 25, 2014
    #25
    its not the iPhone, its the website that needs to fix things on their end.
     

Share This Page