Can't Seem to buy AppleCare for IOS on the Apple site

Discussion in 'iPhone' started by BasicGreatGuy, Dec 12, 2016.

  1. BasicGreatGuy Contributor

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #1
    Anyone else have trouble buying AppleCare for iPhone online (via Apple site). The site recognizes my phone serial and hardware number. I have tried several times with Safari and Chrome. And when I click on the buy button and log in, the next page address appears to be the agreements page. However, nothing loads and page is blank.
     
  2. flyinmac macrumors 68030

    flyinmac

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Location:
    United States
    #2
    Hmm. That is strange.

    I don't buy AppleCare for the phones. So not going to try it.

    But as a troubleshooting step, try logging in before buying. See if that helps. Like log in to the store before clicking to buy.
     
  3. BasicGreatGuy thread starter Contributor

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #3
    Thanks for the reply. Tried logging in first and got the same result.
     
  4. lakaiordie macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2008
    #4
    depending on where you live sometimes you can't do it online. sometimes you have to do it in person. I know in Florida you either have to buy it at an apple store, or you can do it over the phone but you have to get routed to the right person.
     
  5. BasicGreatGuy thread starter Contributor

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #5
    I called into Apple just now, and the kind lady was able to run the diagnostics test on the phone and get me signed up.

    Will have to chalk it up to probable website problem with Apple.

    Thanks for the replies to try and assist.
     
  6. aconnell11 macrumors newbie

    aconnell11

    Joined:
    Feb 10, 2013
    Location:
    Oshkosh, WI
    #6
    Same thing happened to me 3ish weeks ago. Had to call and do it over the phone after the remote diagnostic as you ended up doing eventually.
     
  7. BasicGreatGuy thread starter Contributor

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #7
    Glad to know it wasn't just me. Thanks for the reply.
     

Share This Page