Cant't jailbreak my iphone 4: 4.0.1 , tried over 100 times

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by johnfranco, Aug 2, 2010.

  1. johnfranco macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #1
    Is anyone else having this problem on any of the Jailbreakme sites?

    I initially got it to work earlier yesterday, then restored before a mms and facetime solution was developed, big mistake, I know.

    I'e tried over 100 times in the past two days with absolutely nothing, just snow leopard blank screen. Any suggestions? thanks.

    p.s. I hope this isn't a duplicate post, I'm a newbie.
     
  2. hawaiipoolman macrumors regular

    Joined:
    Nov 5, 2007
  3. johnfranco thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #3
    Thanks very much for the response, I've been toggling between that an the OG one, no dice. How long should I leave it on the blank screen? <3mins??
     
  4. atticus27 macrumors regular

    atticus27

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #4
    you have to go to the site on your iphone not mac.
     
  5. johnfranco thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #5
    Yup, definitely been doing so. Again, I successfully did it yesterday, just blank screen-jones since then.
     
  6. goobot macrumors 603

    goobot

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Location:
    long island NY
    #6
    settings>safari then reset cache and cookies then try
     
  7. moussekateer macrumors 6502a

    moussekateer

    Joined:
    May 12, 2009
    #7
    jailbreakme.com is working fine here. Do this. Go to settings, safari settings and clear cookies, cache etc. Then reboot the phone. Try jailbreakme.com again
     
  8. johnfranco thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #8
    Aaaahhhhhh ha! You are the man(?). Thanks, I'll try now.
     
  9. johnfranco thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #9
    Jeez it was so simple. Thanks guys for helping out the not as-advanced as yourselves. Now let's just hope this mms stuff works :).
     
  10. jarrodtb macrumors member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    #10
    having the same issue on an iPhone4 running 4.0.1... have tried clearing history, cache and cookies... any other suggestions?

    thanks for any help.
     
  11. johnfranco thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #11
    It didn't work at first when I did it. Then I rebooted, re-cleared, tried it again and it worked perfectly.
     
  12. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #12
    Still trying to figure out why you said blank Snow Leopard screen if you were using your iPhone to do the jailbreak ??
     
  13. Blueline29 macrumors 68020

    Blueline29

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Location:
    Windermere, FL
    #13
    I'm assuming because the purply screen resembled a Snow Leopard background or something? I dunno; I don't have Macs, but that'd be my guess.
     
  14. johnfranco thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #14
    because that purple screen was the background that jailbreakme was using for the background on their website, see attachment
     

    Attached Files:

  15. merics macrumors member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Location:
    Bahrain
    #15
    I'm on 3GS 32G IOS4.01. Just did restore and tried again, worked. Like all, I've been unsuccessful 7 hours ago. Believe firmly it's the load on server, be patient and enjoy.
     

Share This Page