Cydia and YouTube And safari not working

Discussion in 'iPhone' started by Cinspain, May 12, 2012.

  1. Cinspain, May 12, 2012
    Last edited: May 12, 2012

    Cinspain macrumors newbie

    Joined:
    May 12, 2012
    #1
    Hello there I have recently bought an iPhone 4 second hand that had been jailbroken
    However when I got to cydia it opens and then closes instantly also the same with safari
    And also seen that YouTube loads videos but when I press play it just says it loading all tw tym thru 3G or wifi
    I am on 5.1 (9b176).
    04.12.01
    Any help would be appreciated
    Regards
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Your iphone 4 Is on a Tethered JB for 5.1
    Try booting tethered using redsnow.
    Or just restore it.
     
  3. Cinspain thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 12, 2012
    #3
    Sorry to sound stupid but how do I get redsnow that will work as in the website?
    As I am obv not using the computer it was jail broken on will that matter
    Thank u for you reply

    ----------

    Have restored phone in setting and now plays YouTube
    However safari and cydia still. No joy
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    You cant restore the phone with settings. You have to plug it to itunes and restore it.
    You will lose the JB though but sounds like you might not need it.
     

Share This Page