Empire Earth 2 Reboots\Crashes Windows XP Bootcamp on MBP 2.33 GHz w/3g RAM

Discussion in 'Mac and PC Games' started by SpanklyMcDoodle, Dec 4, 2007.

  1. SpanklyMcDoodle macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    #1
    About 7-15 min into gameplay.

    Fans blow full speed while playing.

    I Have:

    Latest Patches\Updates
    Stopped unnecessary Win Apps and Services
    Decreased various EE2 Settings e.g. video resolution, shading...

    Something I'm missing? :confused:

    Thank you for your responses. :)
     
  2. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #2
    I have noticed your thread here.

    People do exist.

    Unfortunately I have not played Empire Earth 2.

    Maybe they keep some crashlogs you could search for? :confused:
     
  3. SpanklyMcDoodle thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2006
  4. Gorduroy macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2007
    #4
    Is Empire Earth the only game that you have this problem with? I have the same issue but with different games. If you figure out the solution, please post the fix.
     
  5. SpanklyMcDoodle thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    #5
    Hi gurduroy, what game are you having this problem with?
     
  6. emilgustafsson macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2009
    #6
    I've installed Empire Earth 1 on my new MacBook, but I can't even start it. When I try, a box appears and says that something is wrong with the low-level engine.dll. Does anybody know what to do?
     

Share This Page