Entourage HTML links opening Explorer

RGunner

macrumors 6502a
Original poster
Jul 3, 2002
695
92
Midnight Sun
Hopefully someone has an easy fix for this, but as of yet I cannot find a way to point HTML links in Entourage to something OTHER than IE 5.2.

Right now Entourage seems to have the features I am most acustomed to, however I would rather use Mozilla to run my web browsing.. as it stands now all links coming into Entourage are opened by IE...

Any thoughts?

Thanks in advance,
Rob (in Alaska)
 

edesignuk

Moderator emeritus
Mar 25, 2002
19,233
2
London, England
Same here, I have Mozilla set as my default browser, but any link in Entourage opens in IE, I think this is just M$ up to there normal trick of falsing you to use their product.
 

RGunner

macrumors 6502a
Original poster
Jul 3, 2002
695
92
Midnight Sun
That did it! Thank you

Changed the internet prefrences in System Panel (again, as I thought this was done once)... solved the problem..

Rob (in Alaska)
 

cleo

macrumors 65816
Jan 21, 2002
1,186
0
Tampa Bay Area, FL, USA
Re: That did it! Thank you

Originally posted by RGunner
Changed the internet prefrences in System Panel (again, as I thought this was done once)... solved the problem..

Rob (in Alaska)
Yeah, I've had to reset my default broswer about 4 times since upgrading to 10.1.5. That was around the same time as the Office upgrade, too, though, so it's hard to say which (if either) is the culprit.

Anyway, glad it's working for you!
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.