FAILED to upload pics FB, Twitter, Instagram on LTE

Discussion in 'iPhone' started by MacKid1983, Oct 17, 2012.

  1. MacKid1983, Oct 17, 2012
    Last edited: Oct 17, 2012

    MacKid1983 macrumors 6502

    MacKid1983

    Joined:
    Oct 1, 2011
    #1
    I have noticed since I have had this phone when I have full bars and try and upload photos to either Facebook, Twitter or Instagram, it wont. I keep getting a "Failed" when uploading, and or a tweet wont even send. I have to shut LTE off and use 3G and it works fine. This has happed numerous times. I have Verizon

    Has anyone else had this happen to them? I am in CT.
     
  2. MacKid1983 thread starter macrumors 6502

    MacKid1983

    Joined:
    Oct 1, 2011
  3. Kadman macrumors 65816

    Kadman

    Joined:
    Sep 22, 2007
    #3
    Myself and at least one other that I know of have seen this in different apps. We both happen to be in the Cincinnati, OH area and speculated there were some initial LTE service issues around here. There was a suggestion that they had since been resolved but I have yet to personally test in places where I know it was "broken" before. We're both on AT&T but I see you're on Verizon, so less likely this is just a service issue and maybe a firmware "feature".
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Try restarting the phone or a reset network settings.
     
  5. Kadman macrumors 65816

    Kadman

    Joined:
    Sep 22, 2007
    #5
    I've done all of those basic types of things to no avail.
     
  6. -Advances macrumors member

    Joined:
    Oct 2, 2012

Share This Page