How can I disable the semi-transparent bar of subtitles?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by UKBeast, Jun 17, 2012.

  1. UKBeast macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #1
    Hi,

    Do not need overlay, how can I disable it ?
     
  2. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #2
    what subtitles?
     
  3. UKBeast thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #3
    Yes a rectangular semi transparent bar comes up with the subtitles which I do not understand the necessity of having it, what a freak invention of apple.
     
  4. Che Castro macrumors 603

    Joined:
    May 21, 2009
  5. mic j macrumors 68030

    Joined:
    Mar 15, 2012
    #5
    You can't. But I have read here that is not in the iOS6 update. So there is hope for the future.
     
  6. UKBeast thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #6
    I get that on m4v and mp4.

    ----------

    I am even not sure of having ios6 to atv
     
  7. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
  8. UKBeast thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #8
    yes
     
  9. NiklasK macrumors member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Location:
    Sweden
    #9
    There is no way to disable the greay bars/backgrounds that comes with the subs. On iOS 6 the subs seem to be like the Netflix subs (ie no grey bars).
     
  10. UKBeast thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Location:
    Turkey
    #10
    hmm so i update atv to ios6 will they disappear ?
     
  11. NiklasK macrumors member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Location:
    Sweden
    #11
    Yeah, but at the moment the iOS 6 Beta1 puts all subs on the top of the screen instead of at the bottom. The Beta is also a bit unstable from what I could tell, and thats why its called a Beta :)

     

Share This Page