How do You get atv2 to display on a monitor with no hdmi???

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by Stayfly2407, Oct 19, 2011.

  1. Stayfly2407 macrumors 6502

    Stayfly2407

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Location:
    VA
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    With the correct adapter. What inputs do you have?
     
  3. Stayfly2407 thread starter macrumors 6502

    Stayfly2407

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Location:
    VA
    #3
    Just the regular red/yellow/white cables, I'm trying a new project but want to use atv on a nonHD monitor
     
  4. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
  5. Stayfly2407 thread starter macrumors 6502

    Stayfly2407

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Location:
    VA
    #5
  6. btbrossard macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #6
    Make sure whatever digital to analog converter you buy supports HDCP.

    Otherwise - you'll get errors when trying to playback some content (anything purchased or from Netflix generally requires HDCP handshake).

    The one linked does say it handles HDCP.
     

Share This Page