Carrier How to revert an unlocked iphone 4s

Discussion in 'iPhone' started by imAmac23, Sep 4, 2013.

  1. imAmac23 macrumors newbie

    imAmac23

    Joined:
    Jul 8, 2012
    #1
    Having a problem trying to revert my(GSM) iphone 4s back to ATAT ...Its currently running sprint updated to 6.1.3 with firmware 3.4.03

    Is it possible? ....would like to know ASAP thanks!:D
     
  2. imAmac23 thread starter macrumors newbie

    imAmac23

    Joined:
    Jul 8, 2012
  3. imAmac23 thread starter macrumors newbie

    imAmac23

    Joined:
    Jul 8, 2012
  4. PsstGreek macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #4
    A Sprint iPhone 4S can't be used on AT&T unless you're using a turbo sim.
     
  5. CEmajr macrumors 601

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Location:
    Charlotte, NC
    #5
    How are you running an AT&T 4S on Sprint? That's not even possible.
     
  6. imAmac23 thread starter macrumors newbie

    imAmac23

    Joined:
    Jul 8, 2012
  7. elementary macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    #8
    Nope.

    Your phone is GSM, but Sprint locks it just as Verizon does to prevent domestic US use on T-Mobile/AT&T.

    There is no known way to circumvent the domestic unlock: third-party unlocks and the carrier's official unlocks only work for international GSM.

    You're welcome to try novel methods like bizarre trick SIMs.

    A more legitimate method is the TruPhone SIM, which would actually let you roam onto AT&T with a Sprint iPhone — the roaming rate is more than a normal dataplan ($30 for 200MB), but it's still far better than other international roaming rates.
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    You cant use AT&T on a Sprint 4S.
    Not sure if a gevey turbo sim adapter will do the trick with unlocking for domestic US use. Check geveys site for more details.
     
  9. FlyUnlock.com macrumors member

    FlyUnlock.com

    Joined:
    Jul 2, 2013
    #10
    Please also keep in mind that some of the carriers are CDMA while others are GSM. That might be a reason for inability to switch between them.
     
  10. imAmac23 thread starter macrumors newbie

    imAmac23

    Joined:
    Jul 8, 2012
    #11
    Thank you guys for the help really saved me some time and money
     

Share This Page