I just downloaded like 90 new effects for photobooth but now i always get kicked out

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by semin28, Sep 28, 2009.

  1. semin28 macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
    #1
    Since i downloaded them from apple.com , my photobooth keeps shuting me out and telling me to reopen it . What should i do ?
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
  3. semin28 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
    #3
    Where do i go to delete them ? Sorry new mac user . like i know how to delete them but how do i delete them for good ?
     
  4. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #4
    How did you install them? Was there an uninstall option on the DMG (if there was a DMG)?
     
  5. semin28 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
    #5
    So i downloaded alot of new effects for photo booth but now i have a problem

    I downloaded new effects and now photo booth closes on me all the time when im changing effects . I deleted the downloads but i still have the new effects . What should i do to stop it from closing on me in photo booth ?
     
  6. 5DollaFootlong macrumors 6502

    5DollaFootlong

    Joined:
    Apr 26, 2009
    #6
  7. cjacks68 macrumors regular

    cjacks68

    Joined:
    May 27, 2009
    #7
    Maybe it needs to be open in 32-bit mode? Some of the effects I downloaded tell you to run both ichat and photo booth in 32 bit mode.
     
  8. semin28 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
    #8
    How do i run it in 32 bit ?
     
  9. semin28 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
  10. Loischoa macrumors newbie

    Joined:
    Oct 12, 2009
    #10
    open finder, click on the photo booth icon, click file, then click get info.

    This panel thingy will come out, then there is a checkbox which says "open in 32 bit mode". Simply click the checkbox and photo booth will open in 32 bit :)
     

Share This Page