I must be the only person with this bug on iOS 5. Any ideas?

Discussion in 'iPad' started by kendo88, Aug 19, 2011.

  1. kendo88 macrumors regular

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Location:
    Coventry
    #1
    so, when I tap on a link in safari, the usual behaviour is to automtically open a new tab and load that page, what happens for me though is that it opens the tab but the page doesn't load, it's just blank.

    The only way it works is if I tap and hold and tap open in a new tab.

    Anyone any ideas?

    This is iOS 5 btw!
     
  2. soco macrumors 68030

    soco

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Location:
    Yardley, PA
    #2
    I know this isn't what you were looking for, but I have to say it's a beta... You're experiencing a bug. So...

    ...*shrug*
     
  3. kendo88 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Location:
    Coventry
    #3
    Thanks for the reply.

    I would normally accept this, and appreciate betas will have bugs.

    But I have had this bug for the last 3 or 4 betas and I don't seem to see anybody else having any issues like this. Just kinda hoping I'm not alone haha
     
  4. jaco3700 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Location:
    Tongeren, Belgium
    #4
    You are not the only person kendo88. I also have the same problem... From the first beta till now.
     
  5. idkmybffjon macrumors member

    Joined:
    Jun 15, 2011
    #5
    have you submitted a bug report? if so what is the tracking number?
     
  6. Zcott macrumors 68020

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Location:
    Belfast, Ireland
  7. dccorona macrumors 68020

    dccorona

    Joined:
    Jun 12, 2008
    #7
    have you tried totally redownloading the beta and reinstalling it fresh, and then not restoring from a backup (setting up as new)? This should fix the problem, as it obviously isn't present in all the betas downloaded...so you either have a bad download, a corrupt backup.......or the absolute weirdest hardware malfunction I have ever heard of
     
  8. hcho3 macrumors 68030

    Joined:
    May 13, 2010
    #8
    You should correct your title and say iOS 5 beta and not iOS 5. As far as iOS 5, it is not out yet for general public. The bug will present on every OS beta.
     

Share This Page