If you are using Chrome/IE/ or FIREfox and can't get into Apple , switch to SAFARI

Discussion in 'iPhone' started by PerplexShyt, Sep 14, 2012.

  1. PerplexShyt macrumors 6502

    Joined:
    Sep 1, 2011
    #1
    Or if you are using safari, switch browsers...

    I was using chrome, and kept refreshing the apple store, only to get the "we'll be right back crap, updating crap"

    switched to safari, and boom went to apples website, no lag, nothing got my phone pretty quick.

    64gb BLACK BABY! iphone 5 yay!

    ----------

    bump! i want to help!
     
  2. Jordan921 macrumors 68040

    Jordan921

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Bay Area
    #2
    Yea I was using chrome and kept seeing that update aswell. Switched to Safari and was able to order right away!
     
  3. AFDoc macrumors 68030

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Location:
    Colorado Springs USA for now
  4. Cnercessian macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2012
    #4
    I had to switch from safari too chrome it worked perfectly from there Safari still doesnt load..
     
  5. transam7816 macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #5
    Tried safari, chrome, and firefox and still nothing. Had to order from the app.
     
  6. Buckeyestar macrumors 6502a

    Buckeyestar

    Joined:
    Sep 17, 2011
    #6
    Ditto. Used the Verizon site with no issues.
     
  7. saccento macrumors 6502a

    saccento

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Location:
    New Jersey
    #7
    firefox - store was down.. chrome- worked like a charm! back to sleep I go on east coast!
     
  8. AFDoc macrumors 68030

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Location:
    Colorado Springs USA for now
    #8
    Yep ended up going right to the att site and got right in without issue. Still getting the store closed sign at apple.com.

    Picked up my wifes phone on the app pretty much right at 2400 but can't add lines there.
     
  9. james92se macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Location:
    Dallas, TX
    #9
    Try it from an incognito window on Chrome. I saw somebody mention that on here and it worked for me.
     
  10. StevenPalaci macrumors newbie

    Joined:
    Sep 13, 2012
    #10
    Yea I was using chrome and kept seeing that update aswell.[​IMG]
     

Share This Page