Resolved iOS 11 GM is unusable on my iPhone 6S

Discussion in 'iOS 11' started by skadd, Sep 15, 2017.

  1. skadd, Sep 15, 2017
    Last edited: Sep 15, 2017

    skadd macrumors regular

    Joined:
    Mar 5, 2010
    #1
    iOS 11 GM is completely unusable on my iPhone 6S 64gb. Stock apps crash like settings, notes and the app store, as well as reddit, tinder, snapchat, facebook and so on. Sometimes it even goes all black with a dashed circle before it reloads the phone where I have to type the code.

    It's obvious to me that apple has focused on making it work on the iPhone X before any other device.


    Edit: Restoring without erasing contents didn't help before, so I did what others advised me and restored and erased all contents and set it up as a new device. It seems to have fixed the issue.
     
  2. IndianBird macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
  3. skadd thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 5, 2010
    #3
    I'll reset all setting and see if it helps

    Edit: No, still a lot of hang-ups and crashes.
     
  4. nmendes macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2012
    #4
    Allready install in 6S of my wife and it works fine
     
  5. Howl's Castle macrumors regular

    Howl's Castle

    Joined:
    Sep 13, 2016
  6. Simacca macrumors 65816

    Simacca

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    UK, South East.
    #6
    Works fine for me on my 6s apart from some battery problems. You might have to do an erase all setting and restore.
     
  7. skadd thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 5, 2010
    #7
    Erase all contents as well?
     
  8. Simacca macrumors 65816

    Simacca

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    UK, South East.
    #8
    Sorry, that’s what I meant.
     
  9. Kung macrumors member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    #9
    Something may be wrong with your phone, then. I run it on my 6, and have since beta 2, and it's been amazingly stable.
     
  10. chevelleguy3 macrumors regular

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Location:
    Mckinney, TX
    #10
    This exact thing happened on my iPad Pro 9.7. I did a restore and it fixed it. Haven't had the issue since. This was back on I think beta 2.
     
  11. skadd thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 5, 2010
    #11
    Ok guys. I did a restore erasing everything and set it up as a new device. So far so good. Very smooth!
     
  12. vintagedude76 macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2015
    #12
    Yeah I think many people who have problems are ones who have not started with a clean slate.... I think that anytime you install a new version of the os that it's a good idea to start with a fresh install. To avoid most problems.
     
  13. atlchamp macrumors 68000

    atlchamp

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    ATL
    #13
    YEAH but losing all your messages is not ideal
     
  14. Abazigal macrumors G4

    Abazigal

    Joined:
    Jul 18, 2011
    Location:
    Singapore
  15. big samm macrumors 65816

    big samm

    Joined:
    Oct 27, 2008
    #15
    Works real fine on my 6S Plus. Can’t wait to install it on my 7 Plus on the 19th
     
  16. lulla01 macrumors 68020

    lulla01

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    U.S
    #16
    Reset all settings, my 7 ran horrible until I did that.
     
  17. EugW macrumors 603

    EugW

    Joined:
    Jun 18, 2017
    #17
    Worked fine on the wife's 6s and that was a regular upgrade, not a clean install. I guess YMMV.
     

Share This Page

16 September 15, 2017