iOS5 beta 4 "sending message X of X" never goes away?

Discussion in 'iPhone' started by ihonda, Aug 2, 2011.

  1. ihonda macrumors 68000

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #1
    so running beta 4, noticed that if I'm in a convo sometimes i get the "Sending message 4 of 4" and it never goes away. the number goes up as i send more texts, the people get the texts but it still shows me that its trying to send it, anyone experience this?
     
  2. styxfan macrumors member

    Joined:
    Apr 7, 2006
  3. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #3
    Nope, I never have. The only thing I've experienced was the little yellow triangle warning that the message was taking longer to deliver and would I like to send as a text message. Sorry.
     
  4. itsalexaye macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Location:
    Michigan
    #4
    i find that if i wait to leave the app until it is completely done sending the message it will go away on the next text i send. or imessage.
     
  5. Kyotoma macrumors 68000

    Kyotoma

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Location:
    Carnegie and Ontario
    #5
    I have this same issue. I chalk it up to one of the many bugs in this beta. hopefully they'll address this before Golden Master.
     
  6. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #6
    reboot fixes it...... till you send a message lol
     
  7. outphase macrumors 65816

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Location:
    Parts Unknown
    #7
    Or you could just kill Messages in the multitasking bar if the bug appears
     
  8. Knowlege Bomb macrumors 603

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #8
    I have the same thing and killing the app does nothing. One of many small bugs that I'm sure will get cleaned up before GM.

    The zoom on my camera missing, OTOH, is not so small...
     
  9. mattdo93 macrumors 6502

    mattdo93

    Joined:
    Oct 2, 2010
    #9
    I have the same thing, but people dont tell me anything swrong so I'm sure it's just a small message bug.
     
  10. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #10
    that doesn't work I have tried it


    it's not missing they've changed it to pinch to zoom for some reason
     
  11. JetBlack7 macrumors 68020

    JetBlack7

    Joined:
    May 14, 2011
    Location:
    Portugal
  12. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #12
    doesn't seem to do anything I've got 3 bug reports queued up and not one has been responded to, one of the bugs goes back about 4-6 weeks
     
  13. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #13
    The Lion OS team took forever to mark my bugs, I'm sure the iOS team is the same way. Most turned out to be duplicates, but you know how important reporting is to the process.
     

Share This Page