IP5 Minneapolis MN Sprint Data issues. Anyone else?

Discussion in 'iPhone' started by TableSyrup, Sep 21, 2012.

  1. TableSyrup macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2012
    #1
    Ok, obviously no LTE, but I can't do ANYTHING other than load emails. And that's slow.

    When I first powered up, and tried setting up iCloud and crap, or trying to get online, it would keep throwing me errors that it couldn't connect to data...

    My EVO 4G was 100 times faster on data, on 3G (I never turned on my 4G)

    I cannot play a video via Netflix on my iPhone 5... AT ALL, won't even load to start playing.... and at the moment, can't even get the APP Store to load a screen. this is insane

    Reset to no avail.

    Anyone else having issues like this? I can't believe this is how bad this phone is on 3G.... my EVO 4G Ran circles around it on 3G....

    Maybe I need to head to the Apple Store tomorrow????

    booooooo

    ----------

    Have reset, and rebooted twice, downloaded a few apps... (via wifi), and usage shows only 4.6 MB sent, 41.5 MB received, over the past 4 hours of attempting to use data on cellular.....


    somethings gotta be wrong with the phone

    cellular data is turned on, as is roaming data


    Am I missing something????
     
  2. TableSyrup thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2012
    #2
    Cellular 3G Data

    .29 Mbps Up, .07 MBps Down

    WTF

    Was trying to post the screenshot from my IP5, via Wifi, and now that won't even work

    This thing is F'd... goin in tomorrow
     

Share This Page