iPhone 3g : No Signal after iOS 4.2.1

Discussion in 'iPhone' started by joshuamagora, May 16, 2012.

  1. joshuamagora macrumors newbie

    Joined:
    May 16, 2012
    #1


    Hey Guys , PLEASE help me . Yesterday i upgrade my iPhone 3g to iOS 4.2.1 and after that i downloaded ultraSn0w but still i don't have network connection . PLEASE HELP ASAP


     
  2. blueroom macrumors 603

    blueroom

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Toronto, Canada
  3. joshuamagora thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 16, 2012
    #3
    What do you mean ? :confused:
     
  4. blueroom macrumors 603

    blueroom

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Toronto, Canada
    #4
    Do a DFU restore with whatever the current 3G firmware is from Apple. Don't run ultraslow or any jailbreaking software. Nothing, not even the backup at that point.

    Does it work at that point?
     
  5. joshuamagora thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 16, 2012
    #5
    i dont get what you said . Sorry

    I try that install iPad baseband in redSnow but it didnt work :( Will i have this same problem if i downgrade my iPhone ?
     
  6. bryan.kel123 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 4, 2012
    Location:
    Michigan, USA
    #6
    do a FULL restore through itunes. it will delete everything from your phone, but it should solve your problem. i had to do the same thing after jailbreaking. now my iphone is not jailbroken, and signal is always working.
     

Share This Page