iPhone 4s losing signal

Mag1c22

macrumors member
Original poster
Nov 13, 2010
36
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

I just noticed this, I normally have my data off unless I need it. And I turned it on and my iPhone loses signal with AT&T for like 10 seconds then regains signal. And repeats the process. It did not do this before 5.0.1. Is this happening to anyone else? It's really annoying. Thanks!
 

s.a.dale cooper

macrumors newbie
Nov 6, 2011
20
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

I bought a 4s 32gb two days ago,I am on vacation so i dont have a pc,but i still launched it using wifi..it is a device only,and i have put a t-mobile prepaId sim in it...my sim pin is already off,should i try tO turn sim pin on and then Off again?i heard this helps...a lot of bugs for a 749dollar phone...i hope this gets resolved soon
 

s.a.dale cooper

macrumors newbie
Nov 6, 2011
20
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

Has anybody noticed, or maybe it is just my iphone, but when i hold it in my left hand, with the bottom left antenna covered ip by my thumb or my hand,this thing loses reception quickly...i have not updated yo ios5.01....should i return it and try and get a new one?how long will i have to wait,i am only in the states another two weeks
 

s.a.dale cooper

macrumors newbie
Nov 6, 2011
20
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

Hahahaha!i would but i am on t-mobile prepsid while i am here
 

joekix

macrumors 6502
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

I just noticed this, I normally have my data off unless I need it. And I turned it on and my iPhone loses signal with AT&T for like 10 seconds then regains signal. And repeats the process. It did not do this before 5.0.1. Is this happening to anyone else? It's really annoying. Thanks!
this happened to me the other nite when i dropped my phone. there was no physical damage, but i noticed my phone was dropping it's signal every 25 seconds. i thought i need to return it, but after a full restore, it was good again.
 

s.a.dale cooper

macrumors newbie
Nov 6, 2011
20
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

How do you do a full restore?i am new to iphones and smart phones in general
 

Mag1c22

macrumors member
Original poster
Nov 13, 2010
36
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

I've had mine replaced once due to the poor battery issues I don't think you should have any problem getting it replaced.

I really hope there is a fix for this. Cause I can't use 3G really... Just wifi.

Come on apple!
 

Mag1c22

macrumors member
Original poster
Nov 13, 2010
36
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

joekix said:
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

I just noticed this, I normally have my data off unless I need it. And I turned it on and my iPhone loses signal with AT&T for like 10 seconds then regains signal. And repeats the process. It did not do this before 5.0.1. Is this happening to anyone else? It's really annoying. Thanks!
this happened to me the other nite when i dropped my phone. there was no physical damage, but i noticed my phone was dropping it's signal every 25 seconds. i thought i need to return it, but after a full restore, it was good again.
Thank you. Looks like I should restore it!
 

s.a.dale cooper

macrumors newbie
Nov 6, 2011
20
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

I stoll haven't been able to try 3g because i sm using a t-mobile prepaid card while i am in the states.....but edge is working ok,i guess,when i am not blocking the antenna i get 3 bars minimum..how long does it take for them to replace your phone, is it in store mediately?
 

cjmillsnun

macrumors 68020
Aug 28, 2009
2,399
46
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

I just noticed this, I normally have my data off unless I need it. And I turned it on and my iPhone loses signal with AT&T for like 10 seconds then regains signal. And repeats the process. It did not do this before 5.0.1. Is this happening to anyone else? It's really annoying. Thanks!
Not had a problem, had my 4S since Oct 15th
 

s.a.dale cooper

macrumors newbie
Nov 6, 2011
20
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

Mag1c22 said:
seems to be working fine now after a restore!


Thank you
What kind of a restore did you do?can you post here how to restore the iphone?
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.