iPhone 4s wifi issue

Discussion in 'iPhone' started by Mr Boogeyman, Nov 24, 2011.

  1. Mr Boogeyman macrumors newbie

    Mr Boogeyman

    Joined:
    Nov 24, 2011
    #1
    Whenever I switch from portrait to landscape my iPhone looses wifi and 3G connection (mostly wifi tho). It also happens when I hold the top antenna bands. This happens with or without a case on. It's most noticeable when playing games or typing in landscape mode. I've tried resetting network settings and doing a fresh install of ios 5. Plz help :( I'll try and post a video of this issue.
     
  2. Mr Boogeyman thread starter macrumors newbie

    Mr Boogeyman

    Joined:
    Nov 24, 2011
  3. Mr Boogeyman thread starter macrumors newbie

    Mr Boogeyman

    Joined:
    Nov 24, 2011
  4. MattMJB0188 macrumors 68000

    MattMJB0188

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #4
    Mine doesn't do this. Maybe its defective. This is not normal. Make an appointment with a Genius ASAP.
     
  5. Tearabite macrumors regular

    Tearabite

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Location:
    So.California
    #5
    None of my iPhones do this.. Does this happen on ANY WiFi you are connected to?
     
  6. Mr Boogeyman thread starter macrumors newbie

    Mr Boogeyman

    Joined:
    Nov 24, 2011
    #6
    It's weird because the wifi antenna is in the back, I do loose some 3G but its not as much From -60 to -94


    I can only test 2 wifi networks but both do the same thing
     
  7. Mr Boogeyman thread starter macrumors newbie

    Mr Boogeyman

    Joined:
    Nov 24, 2011
    #7
    Getting a consistent -60 to -90 drop with a spike of -130 :(
    Tried calling my carrier and resetting my network with no avail.
     
  8. SilentLoner macrumors 65816

    SilentLoner

    Joined:
    Dec 29, 2007
    #8
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    How are you knowing the db loss?
     
  9. macingman macrumors 68020

    macingman

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #9
    Take it to the Apple store sounds like a lose connecter inside the phone which disconnects whenever the phone is held a certain way. I don't have this problem.
     
  10. Mr Boogeyman thread starter macrumors newbie

    Mr Boogeyman

    Joined:
    Nov 24, 2011
    #10
    Put your phone in feild test mode (*3001#12345#*)
     

Share This Page