iPhone 4S won't charge after 5.1?

Mad Mac

macrumors regular
Original poster
May 15, 2008
190
0
I don't know if it's coincidence but I upgraded to 5.1 over the air yesterday and now my 4S won't charge using the outlet. It charges fine when connected to my MBP.

I've tested the sugarcube charger on other devices and it works fine. I've erased and restored the phone and it still won't charge on the outlet.

Anybody have this issue and was able to correct it?
 

Kingcodez

macrumors 6502
May 13, 2009
300
0
China
Same here with my iPad. Used to charge 1%/2min watching Netflix, now I've been hovering around 10% all day.
 

Mad Mac

macrumors regular
Original poster
May 15, 2008
190
0
Just to follow up on this: it seems the charging cube was in the process of dying or something. Bought a new one and all seems fine now.
 

old-wiz

macrumors G3
Mar 26, 2008
8,318
221
West Suburban Boston Ma
Just to follow up on this: it seems the charging cube was in the process of dying or something. Bought a new one and all seems fine now.
It drives me crazy when a software update seems to break something and then after perhaps hours of troubleshooting, it turns out that the real problem was not the software update.

Last week I was sitting in my car waiting to pick up a friend and picked up my iPhone to check the weather, and the phone looked horrible - the color was way way off. I sat there in a panic for a minute then realized I had my polarized sunglasses on. sunglasses off...phone is fine...bang head.