IPhone 5 showing "No Service"

Discussion in 'iPhone' started by Saransh, Oct 2, 2012.

  1. Saransh macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2012
    #1
    Every time I remove my phone from my pocket to use it, It shows up as "NO SERVICE" and then after giving it about 10secs it shows my service provider "ATT". it happened quite a lot in the last 3to4 days. It also shows no network when i keep my phone aside and don't use it for a while.

    Not sure if its the phone or the network. I have owned 4S and this didn't happened on that phone so I am pretty sure its not the ATT network.

    Is anyone having the same issue?
     
  2. erratikmind, Oct 2, 2012
    Last edited: Oct 2, 2012

    erratikmind macrumors 6502a

    erratikmind

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    S.F./Las Vegas
    #2

    Ummm . . . Whatcha got inside your pocket? :p

    ETA: On a serious note, I have only noticed that when I go to the basement of my house to get something.
     
  3. haxrnick macrumors 6502a

    haxrnick

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Location:
    Seattle
    #3
    I get the no service a lot now with the 5 at work that I never got with my 4S.
     
  4. Saransh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2012
    #4
    I am gonna take my phone down to apple and see if they have had someone come in with the same issue... It so irritating to see "No Service" every time I try to use my phone.
     
  5. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #5
    yea i get worse reception now too. i dont know if its the phone or the network.
     

Share This Page