iPhone 5 showing no signal, but 3G works

Discussion in 'iPhone' started by rossikool, Feb 7, 2013.

  1. rossikool macrumors newbie

    Joined:
    Jan 27, 2013
    #1
    Basically, I have received an Iphone 5 purchased from ebay (cash converters ebay) and I have done a sim swap from my giffgaff micro simcard to a NANO sim for the new iphone 5. I did the sim swap at around 1pm and I still haven't got any signal. Anyway My 3g is working but I dont have any signal bars at all and I can send Imessages but like I said no signal at all.

    I have contacted GiffGaff about the 3g working but no signal but they said wait 24 hours tops. I dont mind waiting but wont the sim swap have finished with the 3g working or will it still be performing the swap?

    Also now I beginging to panich thinking the phone maybe blocked but I have asked a few people and said if the phones IMEI number was blocked the phone wouldn't even work with 3g so now I am stuck now.

    Can anyone help please or had any simular problems?

    Should I try cleaning the sim card ?
     
  2. rossikool thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 27, 2013
    #2
    bump
     
  3. wxman2003 Suspended

    Joined:
    Apr 12, 2011
    #3
    Have you tried a reset network settings on your iphone? Go to settings, general, reset and then tap reset network settings.
     
  4. Overkill2009, Apr 8, 2013
    Last edited: Apr 8, 2013

    Overkill2009 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 8, 2013

Share This Page