Is it possible to run an iPhone on T-mobile in the USA ?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by fab5freddy, Nov 3, 2008.

  1. fab5freddy macrumors 65816

    fab5freddy

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Location:
    Heaven or Hell
    #1
    Is it possible to run an iPhone on T-mobile in the USA ?

    cheers,
     
  2. markgamber macrumors 6502

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Location:
    Redneck, PA
    #2
    Sure but A) there's no software solution that let's you use a 3G with a sim from a carrier other than AT&T and B) T-Mobile 3G is sparse and on an oddball frequency. You will have EDGE at best.
     
  3. sfs macrumors member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Location:
    Texas
    #3
    But the non-3G features (everything but the extra bandwidth on the cell data network) all work fine? As long as it's just the bigger pipe that's missing, the GPS is a worthwhile upgrade to the 3G model IMO.
     
  4. rotobadger macrumors 65816

    rotobadger

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #4
    At this point, what the poster above is referring to, is that there is no unlock for 3G on 2.1. You CAN unlock a first gen 2.1 (or lower firmware) though.
     
  5. fab5freddy thread starter macrumors 65816

    fab5freddy

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Location:
    Heaven or Hell
    #5
    yeah, the solution might be to buy a used 2G iPhone with 2.1 software
    and run it on T-mobile.......

    or maybe get the new G-1 Google Phone...

    anyone try the new google phone ?
     
  6. rotobadger macrumors 65816

    rotobadger

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #6
    From what I've read it has faster data than the iPhone 3G but its web browser blows. Its UI is not nearly as fluid or elegant as the iPhone's either.
     
  7. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #7
    Just get a gevey 3g sim card and you can use it on t-mobile. I use mine on it. :D
     
  8. fab5freddy thread starter macrumors 65816

    fab5freddy

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Location:
    Heaven or Hell
  9. Dextor143 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Location:
    USA
    #9
    you can use it with your existing T-mobile sim card to unlock Iphone 3g..It works fine but the problem is u wont be able to use Itunes, caz sometimes it says that the "inserted sim is not supported" that is the only problem. Also, If you are lucky you would be able to import your contacts from the sim card caz sometimes that features doesn't work either and you find other way around to do that. like Google contact, Neusync, and funambol..etc. but other than that it works all fine....one more thing is that if you are not getting signals then it would say " no sim card" then just turn ur iphone off and then turn it on ...it will be fine...
     
  10. Ipaqman macrumors 6502

    Joined:
    Sep 22, 2003
    #10
    how would i link it to itunes to transfer music then?
     
  11. Vegan TJ macrumors regular

    Vegan TJ

    Joined:
    Jun 3, 2008
    #11
    download Dtunes and just download music straight to your phone

    and/or download mewseek and pwnplayer..

    then go to var/mobile/media/downloads and drag whatever music you want into the download folder and it will be on pwnplayer
     
  12. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #12
    I have never had any of these mention problems. I just bought my Gevey sim a few weeks ago, and iTunes has worked fine, and I haven't gotten any error messages or anything of the sort. Maybe that was a problem specific to older models of the card or something.
     
  13. gheavey macrumors newbie

    Joined:
    Nov 7, 2008
    #13
    yes, buy the 3g sim card
     

Share This Page