Is this a good deal for 17 inch HP laptop? And a few other question. laptop choices.

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by piatti, Mar 11, 2012.

  1. piatti macrumors 6502a

    piatti

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    USA
    #1
    http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1933160&csid=_21 Would you say that this is a good deal? I thought this would be better deal than this one: http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+...551141330&skuId=4853125&st=inpiron&cp=1&lp=13

    I really like the Dell inspiron keyboards except for the fact that the individual keys seem to be small. But they are really cushiony so that you can type without your fingers getting sore or hurt. Toshiba has a very stiff keyboard. HP keyboard is OK. But the other things listed in the HP above makes it overall a good deal I think.

    Is there a way I can get a Dell inspiron keyboards so that I can use the same type of keyboards for a desktop computer? or use it as a bluetooth keyboard or something? I like the MacBook Pro keyboard too but it only types well when the laptop is on the bed or other cushiony surface so that it absorbs the shock as my fingers strike the keyboard.
     
  2. piatti thread starter macrumors 6502a

    piatti

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    USA
    #2
    I cancel the part about HP keyboard being ok. I'm typing on it and it's like trying to type on a brick. It's hard.
     
  3. boss.king macrumors 68040

    boss.king

    Joined:
    Apr 8, 2009
    #3
    I strongly recommend Lenovo. I have an HP, had one before it too, they both get quite hot very fast. You could also get a wireless keyboard (an Apple one if you really like them) and get around the keyboard problem entirely.
     
  4. piatti thread starter macrumors 6502a

    piatti

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    USA
    #4
    thanks for the suggestion. another thing is that it's dreadfully slow. I'm wondering if it's because it's a dual core AMD or if it has a ton of bloatware that I read you have to nuke first which I don't know how to do.
     

Share This Page