iPhone Jailbroke fine, installed bitesms and now i just rebooted now stuck at apple logo

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by shenan1982, Feb 4, 2013.

  1. shenan1982 macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #1
    ugh... any ideas? how long do I let it sit at the apple logo before giving up?
     
  2. robdam1001 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2008
    #2
    I had the same thing happen to me. Try a hard reset. It took me 4 tries before it actually reboot correctly.
     
  3. shenan1982 thread starter macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #3
    Hard reset as in holding power and home till it shuts off, right?
     
  4. Spink10 macrumors 601

    Spink10

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Location:
    Oklahoma
    #4
    Yes
     
  5. robdam1001 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2008
    #5
    no; don't release either button until you see the Apple Logo :apple::apple::apple:
     
  6. shenan1982 thread starter macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #6
    I did that now 5 times, and let it sit anywhere from 1 minute to 10 minutes. :-(
     
  7. robdam1001 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2008
    #7
    Don't release either button until you see the apple logo. My Ip5 hung at the logo 4 times until it finally booted correctly. Keep trying.
     
  8. shenan1982 thread starter macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #8
    Oh, that time it worked :) I was releasing when it shut off then hitting power. Fixed. Thanks! Hope that doesn't happen often.
     
  9. shenan1982, Feb 4, 2013
    Last edited by a moderator: Feb 4, 2013

    shenan1982 thread starter macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #9
    Just did a full power down and power back on to test, and it's back doing the endless Apple Logo.. this is not acceptable. :-(
     
  10. jps1012 macrumors 6502a

    jps1012

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Location:
    NYC
    #10
    U have to reboot while plugged in. It's a weird problem. I am having too
     
  11. AAPLinc macrumors 65816

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Location:
    Hollywood, CA
    #11
    My 4S jailbroken on 6.1 does the same.

    But it seems to be rebooting fine now.

    Although my weather app still crashes (fix is coming)

    Does this mean I will have to re-jailbreak obviously?
     
  12. robdam1001, Feb 4, 2013
    Last edited by a moderator: Feb 4, 2013

    robdam1001 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 23, 2008
    #12
    Look I'm trying to help you but you're not listening to me; hold both buttons down. Don't let either button go until you see the White Apple logo....then release both buttons. DON'T HAVE THE PHONE PLUGGED IN
     
  13. JrFreak macrumors 6502a

    JrFreak

    Joined:
    Aug 3, 2009
    #13
    I did a hard boot and it sat at apple logo for 10+ mins. Did this twice. Third time it booted within 2 mins.
     
  14. Munkypoo7 macrumors 6502

    Munkypoo7

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Miami, FL
    #14
    I had absolutely no issues installing BiteSMS...

    As others have suggested, I'd just keep trying hard reboots until eventually you slide in. That's extremely awkward.... :\
     
  15. duck33 macrumors regular

    Joined:
    Feb 25, 2008
    #15
    BiteSMS is the only Cydia app I've been able to download so far. :) No issues yet.
     
  16. shenan1982 thread starter macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #16
    Same. After a couple reboots I can't get it to hang on the apple logo again so the issue appears to have resolved with hard reset. :)
     
  17. Munkypoo7 macrumors 6502

    Munkypoo7

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Location:
    Miami, FL
    #17
    Yay! Enjoy :D

    Kinda scary how I almost forgot how flexible BiteSMS is compared to the regular Messages app...
     
  18. LiveFreeDie macrumors regular

    Joined:
    Aug 19, 2010
    #18
    I'm having this issue as well with being stuck at the apple logo on start up. I attempted to download bitesms but got an error and decided I would reboot my phone and here I am.

    I just did my first hard reset and it seems to still be stuck at the apple logo... kinda getting nervous.
     
  19. Jman13 macrumors 68000

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Location:
    Columbus, OH
    #19
    Hard reset while plugged in will fix it, as will a hard reset then holding volume up(but the latter will boot to safe mode ) shut down and turn back on to exit safe mode.
     
  20. LiveFreeDie macrumors regular

    Joined:
    Aug 19, 2010
    #20
    Thanks for the tip. Got it to work.

    I'm probably going to hold off attempting to download anything else from cydia till tomorrow in hopes things will be running more smoothly.
     
  21. shenan1982 thread starter macrumors 68040

    shenan1982

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #21
    Yeah, I'm thinking partial cydia downloads are tying things up on the reboots.
     
  22. Jman13 macrumors 68000

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Location:
    Columbus, OH
    #22
    Nope, it's an issue with the jailbreak. It happens on my phone with every reboot, but luckily, if you need to reboot, you can just plug in or just do a quick safe boot.
     
  23. Gizmotoy macrumors 65816

    Gizmotoy

    Joined:
    Nov 6, 2003
    #23
    Just to chime in here. Exact same issue. Just jailbroke and installed BiteSMS. I was able to reboot once fine, but I tried again and it hung at the Apple logo for 10 mins.

    I did the hard reset (hold power and home until the Apple logo appears), and it booted up in a minute or so. I was also plugged in to a power source that time, but I'm not sure that mattered.
     
  24. AAPLinc macrumors 65816

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Location:
    Hollywood, CA
    #24
    Yeah mine still does that on and off. Sometimes when I turn my 4S off and back on it reboots fine, but sometimes it gets caught up on Apple logo and I have to hard reset. Been doing that since I jailbroke this morning.
     
  25. rocknblogger macrumors 68020

    rocknblogger

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Location:
    New Jersey
    #25
    Same here. I tried rebooting after seeing this thread and it was a no go. No tweaks installed yet, just the jailbreak. The only way I was able to successfully boot was to plug it in.
     

Share This Page