LED alert stopped working - help

Discussion in 'iPhone' started by Offshore1, Dec 17, 2011.

  1. Offshore1 macrumors regular

    Offshore1

    Joined:
    Jun 24, 2009
    #1
    When I first got my 4S, the LED would flash to alert me of a call or text. Now it doesn't. It IS turned on to flash, but nothing. My friend also has exact same problem on his IP4. We are both running IOS5.0

    How to make this work again?
     
  2. Stealthipad macrumors 68040

    Stealthipad

    Joined:
    Apr 30, 2010
  3. Goodeye macrumors 6502a

    Goodeye

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #3
    So even when flash is turned on for pictures it still does not work?

    I would probably make a Genius Bar appointment.
     
  4. aDRock1154 macrumors 65816

    aDRock1154

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    Ohio
    #4
    This apparently is becoming more common. It works 20% of the time. Turn it off and turn it back on. It will only work for a little bit. I messed with this with my 4 and 4S
     
  5. Offshore1 thread starter macrumors regular

    Offshore1

    Joined:
    Jun 24, 2009
    #5
    It works fine with camera, but not for incoming calls, text, or emails like it is supposed to.
     
  6. F123D macrumors 68040

    F123D

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Location:
    Del Mar, CA
    #6
    Same thing happens to me with my i4. Have to toggle off and on again to make it work. Then it'll stop working again. Nice led notification, apple.
     
  7. tennisproha macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Location:
    Texas
    #7
    toggle it off and on to fix it. mine does it too. If its important to you, I would call apple and file a complaint to get a fix sometime.
     
  8. DroidRules macrumors 65816

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #8
    Yeah, picking up your phone and looking at the screen to see if anyone called/text is hard.....

    I'd take it in to get it checked.
     
  9. esmith20 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 15, 2010
    #9
    I had the same problem and already spoke to apple. It's a glitch. If you turn on led flash it will work until you restart your phone. When you turn the phone back on, toggle the led notification off then back on. For some reason restarting the phone messes with it. Thought they would have fixed this in 5.0.1 .... But guess not.
     
  10. Offshore1 thread starter macrumors regular

    Offshore1

    Joined:
    Jun 24, 2009
    #10
    Turning off then on fixes it for a while. Thanks y'all! :)
     
  11. matttye macrumors 601

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Location:
    Lincoln, England
    #11
    If everyone had that attitude we'd still be using phones with rotary dials.
     

Share This Page