MBP c2d 2.4 4gb 94/9600 issue outputting to tv 42" plasma

Discussion in 'MacBook Pro' started by DarkVinda, Sep 24, 2010.

  1. DarkVinda macrumors regular

    DarkVinda

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Location:
    Manchester, UK
    #1
    hey folks - big thanks in advance for any help / advice

    i have a 2.4 c2d 4gb 94/9600 gt macbook pro with a hdmi -> mini adaptor plugged into a 42" hitachi plasma - everything comes on screen fine - not a hitch even plugged in via optical to my sony DRE amp the sound is fine

    but about every ten min of watching something either via QT or VLC player the video will lock up and the sound - but all the rest of the osx is responding fine, this off an external hard drive and i've also had issues with files on my standard internal drive :S

    any ideas - also i have the tv set to 720p in display settings (cloned mode) as it seems to be the best option....but even changing to 1080 makes no difference...

    cheers again...
     
  2. DarkVinda thread starter macrumors regular

    DarkVinda

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Location:
    Manchester, UK
  3. Frosties macrumors 6502a

    Frosties

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Location:
    Sweden
    #3
    10 min? Do you have some screensaver that goes in then? What type of file?
     
  4. DarkVinda thread starter macrumors regular

    DarkVinda

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Location:
    Manchester, UK
    #4
    hi thanks for getting in touch - no there's no screensaver due its set to 120mins, eerm it was a quicktime file taken with my iphone, and also a divx file.

    cheers

     
  5. Macsavvytech macrumors 6502a

    Macsavvytech

    Joined:
    May 25, 2010
    #5
    Try turning sleep and screen saver to never

    Sent from from iPhone
    not really
     
  6. DarkVinda thread starter macrumors regular

    DarkVinda

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Location:
    Manchester, UK
    #6
    will give it a try n get back to you - cheers

     

Share This Page