(MBP) exposé glitchy showing all windows

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by Quicksilver867, Jan 15, 2012.

  1. Quicksilver867 macrumors regular

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Columbus
    #1
    Hello all- I have the MBP in my signature, with OS X totally up to date at 10.7.2.

    Whenever I want to reveal all windows with the F3 key shortcut, there is a terribly jerky and sometimes slow transition to showing all of them, in which the background and application windows change size to be revealed slightly after one another.

    I ran a permissions repair and checked software update for any possible missing fixes- neither produced a change. What do you all recommend?

    Thank you.
     
  2. HarryPot macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 5, 2009
    #2
    This is a Lion problem.

    When I bought my MBP, same as yours, everything worked perfectly. After a couple of weeks, many system animations were slow and stuttered.

    I couldn't find a solution so I made a clean install. Everything worked OK for almost a month. But as of yesterday, the glitchy animations returned.

    I really hope 10.7.3 fixes this.
     
  3. Quicksilver867 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Columbus
    #3
    It's good to know it's more widespread than my machine, but still not good that it's happening...let's hope Apple gets on this in a reasonable amount of time.
     
  4. HarryPot macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 5, 2009
    #4
    Just today, while doing a Time Machine backup getting ready for making a clean install of lion, everything returned to normal.

    I read this thread at the Apple forums and followed almost everything said there: https://discussions.apple.com/thread/3203965?start=0&tstart=0

    In my case, I think AutoCAD was the culprit. Just after trying to print again from an archive that came with a custom plotting size, AutoCAD produced an error and just after that my animations were back to normal.

    Remembering back to the day my animations started going all slow, I did used AutoCAD with the same archive.

    It might be coincidence, but I thought it might help you trying to recreate all the apps you have been using lately. To see if one of them is causing the problem.
     

Share This Page