Moved Photoshop to new MBP but I'm getting an error box on start-up

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by joefinan, Mar 7, 2008.

  1. joefinan macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Kingston-Upon-Thames, UK
    #1
    *Solved - see below*

    I tried searching for this but the search utility on these forums isn't particularly good so I didn't find much.

    I have simply dragged and dropped Photoshop CS from my old PB to an external drive and then onto my new MBP.

    PS opens and works but on each start-up it says that files in the Adobe Application Support folder are missing. Does anyone have any idea of where these files are/should be put?

    Also, I used to be able to drag a photo from iPhoto onto the PS icon in the dock and it would open the file in PS - but this doesn't work anymore. Any ideas there??

    Thanks for your help...
     

    Attached Files:

  2. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #2
    Doesn't work like that, for Adobe products you need to use the installer.
     
  3. joefinan thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Kingston-Upon-Thames, UK
    #3
    But if I just click OK, PS works fine. So should I just click through it each time? (it's no big deal I guess)
     
  4. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #4
    Up to you, but if you don't use the installer there will be things missing that will likely cause random problems.
     
  5. joefinan thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Kingston-Upon-Thames, UK
    #5
    Thanks for your help.

    I've now found the files on the Library on my old PowerBook, copied them over, and Photoshop is working as normal again.
     

Share This Page