Carrier My iPhone 5s won't work on LTE

Discussion in 'iPhone' started by lovewd, Sep 5, 2014.

  1. lovewd macrumors 6502

    lovewd

    Joined:
    Aug 28, 2013
    #1
    So whenever my phone is connected to LTE it says no internet connection in every app. Help? (iPhone 5s on T-Mobile)
     
  2. Winona Northdakota macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 27, 2010
    #2

    Tell us more. Is your SIM card properly provisioned for LTE data in your account?
     
  3. T5BRICK macrumors G3

    T5BRICK

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Location:
    Oregon
    #3
    But 4G works? Have you contacted your carrier?
     
  4. sjperformance macrumors 6502

    sjperformance

    Joined:
    Oct 7, 2013
    Location:
    Miami 305
    #4
    Maybe no LTE available. Does it work with LTE off? Maybe a restore will work.
     
  5. I7guy macrumors G5

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    Looking at Central Park@550 feet
    #5
    Maybe a silly question, but have you enabled cellular data for all applications?
     
  6. willmtaylor macrumors G3

    willmtaylor

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    A Natural State
    #6
    It shouldn't say LTE if it isn't available, right?

    ----------

    'Twas my first thought as well.
     
  7. sjperformance macrumors 6502

    sjperformance

    Joined:
    Oct 7, 2013
    Location:
    Miami 305
    #7

    Correct. If LTE available should read LTE.
     
  8. I7guy macrumors G5

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    Looking at Central Park@550 feet
    #8
    Maybe this seems very likely.
     
  9. lovewd thread starter macrumors 6502

    lovewd

    Joined:
    Aug 28, 2013
    #9
    Yeah it's been working with LTE since the start and just 3 days ago it stopped working. I restored but the same issue kept happening
     
  10. reverberlayed macrumors regular

    Joined:
    Sep 5, 2014
    #10
    What happens if you turn off LTE? Has the phone sustained any damage recently? Are you in the same area you normally are in? Is voice working for you? How about WiFi?
     
  11. lovewd thread starter macrumors 6502

    lovewd

    Joined:
    Aug 28, 2013
    #11
    It goes to 4G. And no I haven't dropped it or anything it's weird. And I haven't tested voice yet. I'll find out more info tomorrow
     
  12. Steve686 macrumors 68030

    Steve686

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Location:
    US>FL>Miami/Dade>Sunny Isles Beach>Condo
    #12
    Call ATT and have them verify that your phone and account both have the same IMEI and CCID numbers set. Have them reset both even if they are correct and see if that helps.
     

Share This Page