My siri has been down for 3 days

Discussion in 'iPhone' started by macmee, Sep 10, 2012.

  1. macmee Suspended

    macmee

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Location:
    Canada
    #1
    Hi,

    I'm in Nova Scotia, Canada and when I try to use Siri it loads and loads and then says, "I'm really sorry about this, but I can't take any requests right now. Please try again in a little while."

    I rebooted and it didn't fix the problem. I just got my iPhone 4s (unlocked right from Apple) several weeks ago.
     
  2. MattMJB0188 macrumors 68000

    MattMJB0188

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #2
    Just don't use Siri. That should fix your problem. :)
     
  3. dotme macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Location:
    Iowa
    #3
    Siri has been a bit patchy for the past week. Maybe they're doing work to prepare for the upcoming launch. Reset network settings, and if that doesn't help, wait it out.
     
  4. dtbratt macrumors 6502

    dtbratt

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Location:
    Grimsby, ON
    #4
    Siri is working for me. Was working lastnight as well. Im in Ontario, Canada.
     
  5. macmee thread starter Suspended

    macmee

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Location:
    Canada
    #5
    I was so excited to get my iPhone 4s so I could wed Siri but now I'm sitting here devastated listening to my friend talk to his google now :(
     
  6. OceanView macrumors 65816

    Joined:
    Sep 16, 2005
  7. Orange Furball macrumors 65816

    Orange Furball

    Joined:
    May 18, 2012
    Location:
    Scranton, PA, USA
    #7
    May I ask why you bought the 4s with the 5 around the corner?
     
  8. xnickitynickx macrumors regular

    xnickitynickx

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Location:
    Orlando, FL
    #8
    It was out for me a few days ago. I think they're doing some work, server-side for the release of iOS 6 where a ton more devices will be getting much more service out of Siri.

    Think of it as a power nap for her :D
     
  9. macmee thread starter Suspended

    macmee

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Location:
    Canada
    #9
    I don't like 3 year contracts with Bell.
     
  10. Technarchy macrumors 603

    Technarchy

    Joined:
    May 21, 2012
    #10
    Siri has been doing strange stuff for the past couple of days.

    I assumed they are doing work on the servers to prepare for iPhone 5 and iOS 6
     
  11. G-Mo macrumors 6502

    G-Mo

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Location:
    Auckland, NZ
    #11
    When you say you rebooted, do you mean you shutdown and turned back on or force restarted the iPhone? Are you on 3G or wi-fi (or both) when this occurs?
     
  12. macmee thread starter Suspended

    macmee

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Location:
    Canada
    #12
    I just noticed, it works on wifi but not when I'm on 3g! Is that Bell's fault?
     
  13. wwwwww macrumors newbie

    Joined:
    Sep 9, 2012
    #13
    I'm on bell ad Siri works fine with 3G for me although I'm in bc Canada
     
  14. macmee thread starter Suspended

    macmee

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Location:
    Canada
    #14
    I HATE BELL

    :mad:
     
  15. G-Mo macrumors 6502

    G-Mo

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Location:
    Auckland, NZ
    #15
    Yes, it's a Bell issue, it may not be Bell's fault. Do ANY internet services (email, Safari, VVM, iMessage) work on 3G? Did you try a force restart?
     

Share This Page