MyWi 5.0 won't let me use the internet during or after wifi sharing

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by kevinwiz, Jan 16, 2012.

  1. kevinwiz macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    socal
    #1
    I searched and haven't seen this problem posted anywhere so here goes. I'm on a iPhone 4 5.0.1 jailbroken and MyWi works, in that it lets me tether to my laptop, but it does not let me use the 3G functions on the phone itself. Also, when I turn MyWi off, the phone's 3G functions don't work at all without a restart. It will show 5 bars 3G reception but no internet connection will be made.
    Thoughts?
     
  2. macbookman83 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    New York
    #2
    Wish I could help but im waiting for my 4s to be set free......

    Try emailing the suport group with MyWi...... Im sure they'd be able to help or notify you if there is a patch update coming.
     
  3. MrThompsonR macrumors 6502

    MrThompsonR

    Joined:
    Dec 15, 2009
    #3
    Same problem with my iPhone 4... You have to reboot after using MyWi... :~) Maybe they will fix this in an update?
     
  4. poose22 macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    #4
    i downloaded the Corona fix via Cydia and it has since fixed this problem for me.
     
  5. txnoob macrumors 6502

    Joined:
    Mar 12, 2009
    #5
    Can you elaborate or point me in the right direction on how to do this?
     
  6. ThHeartlessHero macrumors member

    Joined:
    Jan 22, 2012
    #6
    My old 4 does this too. I know MiWi had an update since I tried last so I will try it as report back. Works flawlessly on my 4S.
     
  7. poose22 macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    #7
    in cydia search for Corona 5.0.1 untether.
     

Share This Page