New 4s won't play you tube or trailers app

Discussion in 'iPhone' started by EvilShenaniganZ, Oct 22, 2011.

  1. EvilShenaniganZ macrumors 6502

    EvilShenaniganZ

    Joined:
    Jul 9, 2009
    #1
    So I finally got my 4s. Whenever I try and play any youtube video or the video from the trailers app nothing happens.
    Youtube gives me "operation can not be completed"
    Trailers just goes back to the page I was last on.

    Any idea to whats wrong? I reset the phone already.
    I also set up as new phone when I just got it.
    :confused:
     
  2. Obscurelight macrumors 6502

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Location:
    NYC
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    Never ran into that problem
     
  3. shimshadee macrumors newbie

    Joined:
    Nov 4, 2011
    #3

    I'm having the same getting message while trying to play youtube on wifi. have you found a solution?
     
  4. pirarre macrumors 6502

    Joined:
    Feb 10, 2010
    #4
    I'm having a similar issue. Whenever I try to pay a trailer or a Youtube video, using the Youtube app, it starts, then stops, then starts and stops again. This is horrible!
     
  5. TM WAZZA macrumors 68000

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Location:
    Hamilton, New Zealand
    #5
    Try YouTube on Safari.

    The standard YouTube app is pretty terrible.
     
  6. EvilShenaniganZ thread starter macrumors 6502

    EvilShenaniganZ

    Joined:
    Jul 9, 2009
    #6
    Still the same crap. When I go to youtube in safari I get nothing. Loading........... and nothing
    The YT app says "the operation can't be completed"
    When I go to the trailers app it simply closes... :confused:
     

Share This Page