New LTE iPhone 5 Data plan

Discussion in 'iPhone' started by leletyM3, Oct 11, 2012.

  1. leletyM3 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #1
    I ve noticed that the new LTE iPhone 5 Data plan is not working on other devices. I used a micro SIM adapter and went back with my 4S and it is working perfectly, but DATA will not work on my HTC ONE X or on my Unlocked International Version Galaxy Note. I had the Unlimited LTE 4G for smartphones with my One X and data always has been working on all the phones including my iPhone, this is acutally the first time that I see that data is working only for a specific phone! I tend to swap phones a lot, and I ve noticed this problem....anyone have the same issue?
     
  2. jerrahh macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2010
    #2
    im pretty sure ATT has like a "Smartphone data plan" and an "iphone" data plan... i remember back in the day i had to tell them what i had when i wanted to switch phones.
     
  3. leletyM3 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #3
    Yeah totally agree with you! Been an AT&T customer since it was Cingular, and never had this issue with my Data plan, they usually have a specific data plan, but it was always working. I had my 4G LTE for Smartphone Data plan on my One X and everytime I was running out of batter I went back with my iPHone 4S, now that I am back with the iPHone data plan, I can use only iPhones since data is not working on the other phones................I am really wondering if I ll switch back to the 4G LTE Smartphone and put the sim into my iPhone and see if the data is working.
     
  4. SAMtheGAM macrumors regular

    SAMtheGAM

    Joined:
    Mar 18, 2011
    #4
    Change the APN to phone and data should work on the international Note. The iPhone data plans are not provisioned for the APN wap.cingular
     
  5. ROLLTIDE1 macrumors 65816

    Joined:
    Sep 12, 2012
    #5
    that will no doubt fix the problem +1
     
  6. leletyM3, Oct 11, 2012
    Last edited: Oct 11, 2012

    leletyM3 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2010
    #6
    Thank you for the help! I ll give it a try!!

    Update: Changed the APN to "phone" and everything is working!!! Thanks!!
     

Share This Page