Online video playback problem - screen is splitting, graphic artifacts

Discussion in 'macOS High Sierra (10.13)' started by Firnomir, Jun 10, 2018.

  1. Firnomir macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2018
    #1
    For quite a long time I've been experiencing strange behaviour every time I watch some online videos. I have literally no idea how to describe it, so I recored it.

    Here is some basic info:

    1) it happens always, but sometimes it's all the time and sometimes just every few minutes;

    2) it happens on all sites (Netflix, YouTube);

    3) if I move my mouse it disappears (you can see it on my video);

    4) it does not happen when I use screen recording software, NEVER (tried to capture it that way);

    5) it always looks the same;

    6) happens in every browser;

    7) video software like VLC works fine;

    8) it wasn't always like that.



    For some unknow reason I cannot attach my video, so here is the link:

    https://streamable.com/iw6se

    I know the quality is rather bad, but it clearly shows my problem.



    This is extremely annoying and I'm not even sure what should I search for. Does anyone have an idea what might be the problem? Have you ever experienced something like that? Did you solve it?
     
  2. Funsize93 macrumors regular

    Funsize93

    Joined:
    May 23, 2018
    Location:
    Australia
    #2
    Isolate a hardware/ software issue. Boot to internet recovery and choose "get help online", go to youtube etc and see if the issue persists using freshly downloaded recovery OS.
     

Share This Page