Possible to Unlock a Jailbroken iPhone 4 running iOS 4.3.1 and baseband 04.10.01?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Astin, Aug 29, 2011.

  1. Astin macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2009
    #1
    I've done some google searches on how to unlock my iPhone 4, running iOS 4.3.1 and baseband 04.10.01

    From what I've read, ultrasn0w is not compatible with this baseband version.

    I'm wondering if there has been any updates on this, or if it is even possible to unlock this iPhone?

    Thanks!
     
  2. gngan macrumors 68000

    gngan

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Location:
    MacWorld
    #2
    Correct.

    No.
     
  3. Astin thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2009
    #3
    Dag yo,

    Any way I can change the baseband without having to update the firmware?
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    No, there's nothing you can do to unlock that iphone 4.
    Only by using a gevey turbo sim.
     
  5. Astin thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2009
    #5
    Is that reliable/legit?

    I don't want to rip the person I'm selling this phone to off.
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    Its a pain in the a$$ IMO but it works in the end.
    Read up on how it works and what needs to be done each time etc...
     
  7. Astin thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2009
    #7
    I read about it, what do you mean "each time"? From what I see there are no recurring steps, it's just a one time thing. Is it not?
     
  8. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #8
    One thing to remember with the Gevey SIM hack, it no longer works in iOS 5.
     
  9. Astin thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2009
    #9
    As long as I can get it unlocked for the firmware it has now, it will be fine with me. Just need to unlock it.
     
  10. eastercat macrumors 68040

    eastercat

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Location:
    PDX
    #10
    No.
    You have to do the unlock when you power on/restart the phone and sometimes when you lose signal.
     
  11. awadeee macrumors 68020

    awadeee

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Location:
    Viper City
    #11
    Gevey is your only option but I would definitely let the buyer know what you are doing. I'd be pissed if I bought a phone and then realized that I had to go through all that trouble, sometimes frequently, just to be able to use it.
     
  12. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #12
    Well said.
    I see many people advertise unlocked iphone on ebay and CL and all they do is sell a locked iphone with a gevey sim.
    And then the buyer is left there with this chip trying to figure out what to do and how to do it.
     
  13. Astin thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2009
    #13
    For sure.

    Thanks guys for the info.
     
  14. jeans94621 macrumors regular

    jeans94621

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #14
    I am currently running my iPhone 4 4.3.3 on a 4.10.1. I am using a legit grevey sim that I got from ApplenBerry. I do not have to do the procedure everytime I reboot. I downloaded furiousmode from Cydia. You have to google the source. When I reboot it takes about 30 to 40 seconds to find Tmobile. And that is it. I was doing the different procedures before I found furiousmode and that was a pain. The other way makes life so much easier because I reboot at least once a day. :)
     
  15. Trauma1 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #15
    Not unless you use the Gevey in combination with a jailbreak.

    ----------

    In addition, if you're selling the phone it is worth mentioning that the Gevey is the absolute, only way to unlock the phone, given the baseband restriction. You can say it like that, or go more in depth, but do say it and provide a link to instructions. It gives buyers more confidence in you as a seller.
     
  16. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #16
    there are still some Jb that have preserved the 1.59 baseband. though they are rare now it's a better way then Gevey IMO. I had mine till I had to exchange my phone at Apple. Also people should know that Gevey is a unknown with 5.0 and on. 1.59 will live on for those that know what there doing. :D
     
  17. eastercat macrumors 68040

    eastercat

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Location:
    PDX
    #17
    That automates and hides it, but it still has to be done as mentioned.
     

Share This Page