Post Cydia apps that's not working under IOS 4.1

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by CBR900RR, Oct 9, 2010.

  1. CBR900RR macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Location:
    Middle of Pacific
    #1
    Let's me start 1st

    infinifolder
    infinidock
    live clock for iphone4
    Remove background SBSetting

    10-9-10 16:53
    EDIT 1: I upgrade infinifolder to the new version 1.1.1-1 and it is working fine now.
    Also upgrade infinidock to 1.6.6-1 and it is working.
     
  2. BurntReality macrumors 6502

    BurntReality

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Location:
    Tyler, TX
  3. bushido Suspended

    bushido

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    Germany
    #3
    i hope those get updated faaaast
     
  4. pellets007 macrumors 6502a

    pellets007

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Location:
    New York
  5. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #5
    Use the 5.0 betas. Google for the repository.
     
  6. Inconvenient macrumors newbie

    Joined:
    Jun 15, 2010
  7. No ice please macrumors 6502

    Joined:
    Nov 21, 2009
  8. RobinHo0d macrumors member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    #8
    Anyone using a carrier like T-mobile working on ultrasn0w with the limera1n JB yet ?
    im pretty terrified of updating and having that not work for me =\
     
  9. tempusfugit macrumors 65816

    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    Chicago
    #9
    infinifolders and bitesms work fine for me on 4.1.
     
  10. bushido Suspended

    bushido

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    Germany
    #10
    rly?

    also does ur theme change using winterboard? mine wont
     
  11. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #11
    Good thread folks, keep it going with updates.
     
  12. ultravioletfly macrumors regular

    Joined:
    Oct 18, 2007
    #12
    Any more confirmation on MyWi not working? This is just about my only reason for jailbreaking.
     
  13. dhy8386 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2008
    #13
    What version of mobilesubstrate did everyone install?
     
  14. Inconvenient macrumors newbie

    Joined:
    Jun 15, 2010
    #14
    I'll mention whats wrong with mine so its not so vague.

    I installed MyWi, it restarted my phone, but it hangs at the Apple screen for a good 3minutes, then it boots into safe mode. When I try and load MyWi, it insta-crashes. As soon as you leave safe mode, it tries to reboot again and again hangs at the Apple logo.

    EDIT: Un-unlocker doesn't work T_T , This app is such a huge reason for me to JB, believe it or not.
     
  15. CBR900RR thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Location:
    Middle of Pacific
    #15
    FYI, Tetherme and SBsetting Tethering work fine with 4.1.
     
  16. jbarresi19 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 11, 2010
    #16
    Has anyone got iconoclasm working? i installed it but it acts all funny
     
  17. gouda272 macrumors regular

    Joined:
    Feb 20, 2010
    #17
    Both of these are actually working perfectly for me. No issues.
     
  18. Che Castro macrumors 603

    Joined:
    May 21, 2009
  19. Tensakun macrumors 6502

    Tensakun

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Location:
    Akashi, Japan
    #19
    I'm guessing you're using MyWi 4, right?
     
  20. dhy8386 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2008
    #20
    Mywi works fine.
    Using ver 4.7.7

    Have an ipone4 running 4.1 limera1n'd
     
  21. Inconvenient macrumors newbie

    Joined:
    Jun 15, 2010
  22. berrytarts macrumors member

    Joined:
    Sep 7, 2010
  23. ichiban06 macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2009
    #24
    is Wi-Fi Sync working? its installs and runs fine but my Iphone doesn't show up in Itunes.

    Edit: its works. just needed to reboot my Mac.
     
  24. matthew23 macrumors regular

    Joined:
    Aug 27, 2010

Share This Page