Post your speaker setup!

Discussion in 'Mac Accessories' started by Jman14, Mar 27, 2009.

  1. Jman14 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 17, 2008
    #1
    I am looking for a new speaker system(2.1 system) and so I figured I would start a thread to post your speaker setup. Post pics, Name of system, price(if you dont mind), and how you like them.
     
  2. Benguitar Guest

    Benguitar

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #2
    KRK Rokit 5 Powered Monitors- Running out of an Apogee Duet


    [​IMG]
     
  3. m0no macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2009
    #3
    No pic, but I just got the Audioengine A2. I love them. Only 2.0 but they sound great and fit nicely on my desk.:)
     
  4. vga4life macrumors 6502

    Joined:
    Jun 16, 2004
    #4
    Audioengine A2's along side my HP LP3065. Great speakers, they really work well on this desk thanks to the monitor shelf raising them up. (Pic's a bit dark, but you get the idea of scale.)
     

    Attached Files:

  5. Jman14 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 17, 2008
  6. j2048b macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Location:
    Cali
    #6
    dell sound bars?

    Hey i just bought 2 dell soundbars and they go under the monitors,

    i got sick of having a sub and 2 fronts and 2 rears, so i wnet with the sound bars

    they look awesome and sound good for the time i do listen through them,

    but have a question:

    how do i hook both of them up to my mac pro?

    there is only 1 input plug, but i will have 2 monitors and 2 sound bars.


    thanks

    once they are hooked up i will send in a pic!!
     
  7. blackfx35 macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #7
    I do, have had them for about 3 years. Great sounding speakers in an office size room...
     
  8. Jman14 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 17, 2008
  9. dazz macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    #9
    Adam A7, Genelec 7050B.
     

    Attached Files:

  10. Jacci613 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2009
    #10
    Please Help!

    I also have the same speaker (2 of them) and the apogee duet. I have a problem though, I am a beginner at recoding music, I understand some things but not others. My question though is How do I get the sound to go to the monitors and not the internal speakers? I have been to System preference and change the output, I have changed the output in Logic Express, and everytime I do, it appear that the output has changed and I do not hear anything. The duest is not on mute, and the speakers are in a power outlet and also in the duet breakaway cable? What should I do? Thanks....:confused:


     

Share This Page