Problem Accessing A Single Website Suddenly (Important Site)

mileslong

macrumors 6502
Original poster
Apr 29, 2005
491
4
Newport Beach, CA
i really need your help guys. i have a mortage website that uses tickers from another website. these tickers provide daily market data and calculators and rates etc.

suddenly my computer wont access the website of the people who supply the tickers! the page comes up but no tickers! it wont access their site at all so the tickers wont work obviously. i have a national tv commercial starting today and i know my site will get hits, it apparently isnt affecting other people just me and my computer!

now my computer has blocked me from accessing this one website, no others! how did this happen? how can i fix it? i was thinking about deleting all temporar internet files but im new to mac and havent figured that out yet.

any ideas guys?!

thanks!

ps. i have tried every browser i have, nothing, their site is blocked on my computer...
 

yellow

Moderator emeritus
Oct 21, 2003
16,033
1
Portland, OR
mileslong said:
ps. i have tried every browser i have, nothing, their site is blocked on my computer...
Have you tried it logged in as another user, jsut to make sure the problem is with your computer, and not just with your user?
 

mileslong

macrumors 6502
Original poster
Apr 29, 2005
491
4
Newport Beach, CA
Have you tried it logged in as another user, jsut to make sure the problem is with your computer, and not just with your user?
well its too late to not sound like a complete wanker so i will just go ahead and tell you that i dont know how to sign in as another user... :confused:
 

emw

macrumors G4
Aug 2, 2004
11,177
0
mileslong said:
well its too late to not sound like a complete wanker so i will just go ahead and tell you that i dont know how to sign in as another user... :confused:
Assuming you're an admin on your system, go to System Preferences > Accounts and create a new user.
Log out of your account and into the new one (or better yet, enable Fast User Switching and simply switch over to the new user).

You could also delete any cookies for that site (Safari Preferences > Security > Show Cookies) and see if that helps.
 

mileslong

macrumors 6502
Original poster
Apr 29, 2005
491
4
Newport Beach, CA
fixed!

okay i went in FFox and delted the cache and it fixed the problem. that is so weird, learn something new everyday. now i know how to change users as well.

thanks for the help everyone, you guys are the best!
 

asif786

macrumors 65816
Jun 17, 2004
1,027
0
London, UK.
mileslong said:
okay i went in FFox and delted the cache and it fixed the problem. that is so weird, learn something new everyday. now i know how to change users as well.

thanks for the help everyone, you guys are the best!
i'm glad you got it sorted. good luck with everything!