Question for those who have gotten a replacement due to wifi issues

Discussion in 'iPhone' started by krashx7, Oct 6, 2012.

  1. krashx7 macrumors regular

    Joined:
    Jul 5, 2012
    #1
    Did they swap your phone out no questions asked? Or do you have to be able to duplicate the problem in the store? Sometimes it works correctly and sometimes it doesnt..
     
  2. krashx7 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 5, 2012
  3. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #3
    Kinda impatient dude.

    You've not long posted your question 1

    If you take a look on here there are some threads that discuss wifi issues etc.
    maybe take a look while your awaiting a reply !!
     
  4. Mercenary macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 17, 2012
    #4
    This isn't google with its instant answer voodooness. Plus, it's a Sunday, lots of people are hungover.
     
  5. bowlerman625 macrumors 68020

    bowlerman625

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    Chicago, IL area
  6. iceterminal macrumors 68000

    iceterminal

    Joined:
    May 25, 2008
    Location:
    Dallas Tx.
    #6
    Who's hungover? I'm still drunk... :D
     
  7. lls4f macrumors regular

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Location:
    United States
    #7
    My wifi issue was that my phone wouldn't find any wifi networks at all. So it was vey easy to replicate in the store, since all they had to do was look at the wifi menu. Then when I told them that I had already done a restore and had tried reseting my network settings, they gave me a new phone (well, they tried. But they were out of replacement phones for my model. So they ordered one). So yes, they verified that there was an issue
     

Share This Page