Safari 4.0.1 and Bank Of America......?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by todd2000, Jul 28, 2009.

  1. todd2000 macrumors 68000

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Location:
    Danville, VA
    #1
    Ok so I got to Bank Of America's site. I enter my Online ID on the home page, and click Sign In, and it normally shows me my site key, and asks for my passcode.

    Well ever since the 4.0.1 update when I enter my Online ID on the home page, and click Sign In, about 50-75% of the time it asks me what state Im in on the next page, and then asks me for my Online ID AGAIN, and then finally gives me my site key and lets me log in. I have VA set as my default state why does it insist on asking me for my State again, and making me type my ID twice? I didn't do it with Safari 3, or 4.00 for that matter. Kind of annoying.

    Anyone else have this problem?
     
  2. Slovak macrumors regular

    Joined:
    Jul 26, 2008
    #2
    I'm guessing it's a cookie problem. Clear your cookies for BofA and clear the cache, then give it another try.
     
  3. colourfastt macrumors 6502a

    colourfastt

    Joined:
    Apr 7, 2009
    #3
    No problem for me.
     
  4. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #4
    No problems for me going to BofA, either on my Mac or my iPhone.
     
  5. todd2000 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Location:
    Danville, VA
    #5
    Still doing it... I guess I'll just wait for the next update and hope it works.
     

Share This Page