Safari youtube black screen of death...

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by bad03xtreme, May 7, 2012.

  1. bad03xtreme macrumors 6502a

    bad03xtreme

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Location:
    Northern, VA
    #1
    I am running Safari ver. 5.1.5 on my iMac running 10.6.8 and no matter what fix I try I still get the black screen when trying to view youtube videos.

    I have set Safari to 32bit mode I deleted the youtube cookies I have tried everything. It will work fine for a day if that then right back to black videos playing. :mad:

    Any real fixes for this yet, it's driving me crazy!!!
     
  2. musty345 macrumors regular

    musty345

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Location:
    United Kingdom
    #2
    Sorry if you've already tried this, but try uninstalling Safari and then reinstalling it.

    Also you could try reinstalling Flash and see if that helps.

    You could try opening up safari and then clicking on file>reset safari or even deleting it's .plist file.

    Do you get the same problem when using Chrome or Firefox?

    If nothing works you could just switch to using them which in my opinion are superior browsers.

    If you need help with any of that, don't hesitate to ask me.

    Good luck!
     
  3. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #3
    For Flash-related issues:
    • Find your Flash version and make sure it's the latest version available. Never install or update Flash from a pop-up on a website. Always go to Adobe's site to get Flash or updates.
    • Install ClickToFlash (Safari), Flashblock (Firefox) or FlashBlock (Chrome) to control which Flash content plays on websites.
    • Try using the YouTube HTML5 Video Player to watch YouTube videos, when available. (May impact fullscreen viewing. See link for details.) As far as performance impact, YMMV.
     
  4. bad03xtreme thread starter macrumors 6502a

    bad03xtreme

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Location:
    Northern, VA
    #4
    I don't get the same issue in Firefox, I deleted Safari and reinstalled it along with the latest version of Flash and so far so good but time will tell.

    Like I said I have done fixes in the past and they work for a day or two, so we shall see. Thanks for the tips.
     
  5. attention macrumors newbie

    Joined:
    May 21, 2012
    #5
    on safari,
    Go to Safari -> Preferences -> Privacy (tab)

    On cookies and... click [details]
    search for youtube

    select all and remove them

    And thats it everything just back to normal

    G'luck!:)
     
  6. trainwrecka macrumors 6502

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Location:
    Texas
    #6
    YouTube Videos 480p and under show up black.

    THANK YOU! I have been looking for this solution for months!
     
  7. bad03xtreme thread starter macrumors 6502a

    bad03xtreme

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Location:
    Northern, VA
    #7
    Mine is acting up again even after reinstalling Safari. I have had it with this browser I am switching to Chrome.
     

Share This Page