Screws coming undone

Discussion in 'MacBook Pro' started by Jonze, Aug 12, 2011.

  1. Jonze macrumors member

    Jonze

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Location:
    Nottingham, UK
    #1
    Hi,

    I have the 2011 model of the MacBook Pro 15" and I keep having to do the srews up on the bottom as they keep coming un-done. I have recently had the top case replaced as it was faulty and not it keeps doing this.

    Anyone else having issues?
     
  2. newbiemacguy128 macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2009
    #2
    Both my brother and I have this problem also! Once a month or two I have to go back and retighten the screws, or risk losing them. Not a huge deal, but definitely an annoyance.
     
  3. squeakr macrumors 68000

    squeakr

    Joined:
    Apr 22, 2010
    #3
    Could try the blue locktite, as this is the type of usage it is developed for.
     
  4. randomrazr macrumors 65816

    Joined:
    Jan 1, 2011
  5. Jonze thread starter macrumors member

    Jonze

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Location:
    Nottingham, UK
    #5
    For £1800 I shouldn't have too!
     
  6. SmoothJ macrumors member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    #6
    +1 Dell has that stuff all over the screws.
     
  7. lindstedt56 macrumors regular

    Joined:
    Jun 19, 2011
  8. ChristianVirtual macrumors 601

    ChristianVirtual

    Joined:
    May 10, 2010
    Location:
    日本
    #8
    I observe that on my MBP first Unibody. One screw often get loose and if I don't watch easy lost. The problem with screw them back: if done too tight you might screw up the screw.
     
  9. AppleTech22 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    US
    #9
    I lost one already and haven't even replaced it for a few months now. I'm getting a new machine soon anyway.
     
  10. tjb1 macrumors 68000

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Location:
    Pennsylvania, USA
    #10
    I recommend the Loctite Blue 242, do not use the Red 271 or any red variety or you will never get those little screws out. Green will also not work for you application.
     

Share This Page