since the folks in the ipod forum wont help, i have an ipod question

Discussion in 'iMac' started by fohawk17, Dec 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fohawk17 macrumors regular

    fohawk17

    Joined:
    Oct 17, 2008
    #1
    has anyone else ever had their audio jack stop working? the clickwheel works just fine, and so does everything else. its just the audio jack. it doesnt detect when i unplug the headphones, so it doesnt pause and i cant hear anything


    can somebody help please?
     
  2. Ice-Cube macrumors 6502a

    Ice-Cube

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    #2
    Give it a hard blow. It might be clogged up with dirt.
     
  3. brand macrumors 601

    brand

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #3
    You didn't even give time for people to reply. Your post in the iPod forum was exactly 5 hours prior to this post. I know its hard for you to believe but everyone here has not put their lives on hold and are waiting for you to post so that they can reply.

    This is a cross post and needs to be deleted.
     
  4. vegas-steven macrumors regular

    Joined:
    Nov 14, 2007
    #4
    google this and you get lots of replies as well.

    best case it is dirt
    worst case it is because there is a loose connector inside and needs replacement.

    i had an old dell digital jukebox break on me like this and it could not be repaired, only replaced.
     
  5. Blue Velvet Moderator emeritus

    Joined:
    Jul 4, 2004
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page